Agenda

Agenda

Ben je nieuwsgierig naar welke workshops we voor jou in petto hebben ?
Hier vind je een overzicht van al de workshops die we voor je gepland hebben.
Van "doe-workshops" naar lezingen en demonstraties. Over de Scandinavische stijl, hoe een feestje aan te kleden, inrichting & styling, kleurenleer, moderne bloemsierkunst en nog veel meer!

Alvast aanmelden voor een workshop voordat de uitnodiging online staat, om zeker te zijn van een plaats, is zeker mogelijk. We hebben voor sommige workshops een wachtlijst. Diegene op de wachtlijst worden direct geplaatst wanneer de inschrijving start.

Deze zomer gaat er weer een dag vol workshops komen in samenwerking met BLOOMON! Stay tuned voor de juiste datum! (via Facebook, Instagram en onze nieuwsbrief gaat deze gecommuniceerd worden! Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan hieronder)

Op 23 September 2017 zal er wederom een workshop '100% Scandinavisch stylen' van Frea's Home Factory doorgaan! Vanaf augustus zal hier meer informatie over volgen. Mocht je alvast in willen schrijven dan is dat zeker mogelijk.

Op 7 Oktober 2017 zal er een workshop "Moadboard maken' gegeven worden in samenwerking met LpDesign! In augustus zal hier meer informatie over volgen. Alvast inschrijven is natuurlijk mogelijk. 

Mail naar dorine@nordicliving.be voor meer informatie.