Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Bijzettafel boom wit

Bijzettafel boom wit

€59,95
Bijzettafel van HK-living uit hout, met een witte rand en 3 witte poten en een naturel blad.Eigenlijk onmisbaar in ieders interieur. Een bijzet tafeltje dat je makkelijk verplaatst en meerdere functies kan bekleedden. Een mooie vaas, meerdere kande...
Webshop boordevol puur en Scandinavisch wonen..
 • Word familymember!
  spaar en shop met 5% korting
 • Gratis verzending
  Bij een bestelling vanaf €50,-
 • Retour zenden? Geen probleem!
  Binnen 14 dagen kun je altijd retourneren.
 • Bezoek onze conceptstores
  In Diest en Merelbeke (Gent)
Beschrijving

Bijzettafel van HK-living uit hout, met een witte rand en 3 witte poten en een naturel blad.
leuk, een schijf hout van een boom als bijzetter voor in je woonkamer. Leuk naast de bank, of als enkele salontafel, maar ook leuk om met meerdere te combineren.

33 x 33 x 31 (kan verschillen in doorsnede)
Eigenlijk onmisbaar in ieders interieur. Een bijzet tafeltje dat je makkelijk verplaatst en meerdere functies kan bekleedden. Een mooie vaas, meerdere kandelaars, of juist als handig plekje voor je kop thee wanneer er wat meer bezoek is.
Dit exemplaar staat prachtig in stoere, sobere, Scandinavische livings, maar ook in de wat meer romantische, landelijke woonkamer zeker een aanwinst. Verkrijgbaar in meerdere maten en niet alleen naturel verkrijgbaar, maar ook met witte of zwarte poten en omranding. Bijzonder leuk in meerdere maatjes samen als groep, dienend als salon tafel! Ook als nacht kastje erg verrassend en origineel.