A simple touch aan je badkamer!

Op vlak van inrichting gaat er vaak veel aandacht naar de leefruimtes zoals de woonkamer / eetkamer en keuken. Maar ook de kleinere kamertjes in je woning verdienen de nodige verwennerij. Want is het niet dubbel zo fijn als ook deze leuk zijn aangekleed of een extra ontspannende vibe uit stralen ? Vandaag de leukste items voor de badkamer in the picture!

Tegeltjes pimpen

Ze zijn al een tijdje bij ons, bij Nordic Living. De tegelstickers van Tile Junkie. Heb je saaie tegels in je badkamer? Kunnen deze wel eens een beetje opgefleurd worden? Dan kan je deze tegelstickers perfect gebruiken. In verschillende printjes en patronen verkrijgbaar. Grafisch, illustratief, abstract of met een quote. Iedereen vind z’n ding wel tussen de verschillende ontwerpen van Tile Junkie.


Wil je ze er weer af ? Dan zijn ze heel gemakkelijk te verwijderen zonder achterblijvende lijmrestjes. Héél gemakkelijk dus!

Droog en zacht aan de voeten

Kleed je badkamer extra aan met zachte badkamer tapijtjes. De exemplaren van HK – Living geven jouw kuuroord een etnische look. Ronde en rechthoekige exemplaren, in verschillende maten! Zet er nog een tropische plant naast en je maakt het helemaal af!Plan to wash

Wasmanden groot en klein. Ga je voor een groter exemplaar uit jute of vind je net een stoffen versie met een tof patroon of tekst leuker ? House Doctor en HK – Living vullen deze wens meteen voor je in.
Ook de toiletzakken van House Doctor vinden hier perfect hun plaats.
Nog meer leuke items…

Ken je de containers van FIGR1 al ? Velen gebruiken ze thuis voor een prachtige bloem. Maar ze zijn even leuk om de tandenborstels van je gezinnetje in op te bergen. Simpel, vernuftig en creatief. FIGR1 staat bekend om zijn creatieve maar sobere insteken en daar houden we van!


Handoeken kennen kun plaats dankzij de rack ladder van Zuiver! Origineel en weg met dat saaie handoekenrekje. De bijpassende spiegel zorgt er voor dat het hele plaatje bij elkaar past.

Zo, aan de slag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden