Aan het bureau...

Het nieuwe schooljaar is aangebroken. Dit gaat vaak gepaard met heel wat “back to work” – modussen. Want al kan je wel een tijdje alweer aan het werk zijn. Juli en Augustus brengen een kalme sfeer met zich mee. We bedoelen dit allemaal niet negatief, nee! In tegendeel, een werksfeer kan je een energie – boost geven en zoals we in’t Vlaamse zeggen “peper in uw gat!”. En om deze verandering van zaken in de kijker te zetten; brengen wij een ode aan de werkplek!

Office suplies

Hoe handig zijn clips, eigenlijk ? Je kan ze gebruiken aan de muur met een spijkertje om je favoriete poster op te hangen. Maar je kan ook enkele papieren bundelen per categorie. “nog te betalen”, “nog te classeren”, … . Wij hebben clips in het goud én zwart!

Vrolijk je werkplek op met de mini – message cards en de compliment cards van I Love My Type. Elke dag een complimentje aan jezelf ? Of een leuk extraatje voor klanten of aan een cadeautje ? Het kan allemaal!

Actie actie actie

Laten we nu net een actie in het vizier hebben rondom de stationary van Nordic Living! Deze actie is geldig voor al onze Nordic Living Family Members en gaat van start vanaf 01/09/02017 t.e.m. 16/09/2017.Ben je nog geen Nordic Living Family Member ?

Geen probleem, inschrijven kan nog altijd!
Klik op deze link en je beland op een uitgebreide pagina met een hele hoop informatie over ons membership! Je kan er je tevens ook inschrijven.Zodra je dit gedaan hebt heb je ALTIJD 5% korting op je aankopen en spaar je meer voor kortingsvouchers. Ook geniet je maandelijks van een actie, speciaal voor onze Nordic Living Family Members. Zoals de stationary – actie bovenvernoemd!

See you soon!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden