Atelier Pierre; een jong Belgisch label.

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Atelier Pierre ?!

Ja hoor, Atelier Pierre! Een nieuw jong label dat extra in de verf gezet mag worden. Atelier Pierre is een creatief lab voor jonge ontwerpers. Een platform dat belgische designers inspireert en een duwtje in de rug geeft. Je hoort het goed een BELGISCH label. En daar zijn wij trots op!Het begin.

Atelier Pierre verwijst naar overgrootvader Pierre Vanhalst die fotograaf en creatieve ondernemer was aan het begin van de 20e eeuw. De overgrootvader Camille Larridon, Die ook een creatieveling was en die  meubelmaker was  zorgt voor de verwijzing naar ‘Atelier’. ‘Atelier’ verwoordt ook perfect de omgeving die zij willen creëren voor beginnende designers, het refereert aan ambacht, vormgeven, maken… . ‘Pierre’ zorgt dan weer voor persoonlijkheid en authenticiteit. Een geschiedenis die de naam alleen maar eer aan doet!

Voor zijn eerste lijn leef-accessoires ging het team van Atelier Pierre opzoek naar de essentie en eenvoud en vond dit in de Scandinavische stijl. Minimalistisch, sober, puur maar krachtig. Al snel kreeg de collectie vorm door vrolijke dierenfiguren en werd het gedoopt tot de noRdic - collectie. Deze noRdic dieren zijn dankzij zijn uitgepuurde vorm en het gebruik van warme, natuurlijke materialen zoals blankenhout, een echte eyecatcher in elk interieur!

Wie o wie ?!

Maar wie zit nu toch achter dit idee van deze noRdic - collectie van Atelier Pierre ? Een jong belgisch talent genaamd Bert Declercq. Deze creatieveling ging aan de slag met enkele gestileerde contouren van allerlei dieren. Hij kwam op het idee om deze dieren telkens op te bouwen uit een viertal puzzelstukken die met een laser uit een houten fineerplaat werden gesneden.Interactie, speelsheid en vrolijkheid is een belangrijk aspect van noRdic.
Wat een geluk dat wij nu net een actie rond deze toffe dieren van Atelier Pierre hebben, toch ?!


Nordic Living zet Atelier Pierre deze maand extra in de verf!Als je in de periode 10 mei tot en met 10 juni een webshopbestelling bij ons plaatst, verrassen wij je met een wolf ( maat S ) van Atelier Pierre! Helemaal GRATIS! Je hoeft er niets voor te doen, wij sturen hem gewoon naar je op bij een bestelling.

Daarnaast maak je ook kans op zijn grote broer, want samen is beter dan alleen.

Wat willen wij daar voor?
Gewoon een foto! Maak een foto van je gekochte item samen met de wolf van Atelier Pierre. Stuur hem naar info@nordicliving.be of deel hem op Instagram of Facebook met de hashtags; #nordicliving_be én #atelierpierre. Wie weet maak jij kans op een grote versie van de wolf! ( maat M )


Nog meer leuks!
Ontvang gedurende deze periode ook 5% korting op de gehele collectie van Atelier Pierre, door de kortingscode "Wolf2016" in te voeren tijdens je bestelling.


Actievoorwaarden

- de actie van de gratis nordic living wolf is geldig van woensdag 10 mei t/m vrijdag 10 juni 2016
- je hoeft de gratis wolf niet zelf in de winkelwagen toe te voegen, daar zorgen wij voor!
- er geldt geen minimum orderbedrag
- geldt niet op eerder geplaatste orders
- maximaal 1 wolf per klant 
- actie onder voorbehoud van drukfouten 
- zolang de voorraad strekt
- de gratis wolf is de wolf van maat Small
- De wolf die je kan winnen is van maat Medium

Zin om mee te doen met onze wedstrijd ? Wij kijken er naar uit!
Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden