Bedankt voor het schooljaar!

Wil je graag je juf, meester of collega's in het onderwijs in de bloemetjes zetten ? We zorgen voor een inspirerend artikel met allerlei leuke tips!

Bedankt… lieve juffen, meesters en collega’s! Bedankt voor dit leuke schooljaar. We hebben veel bijgeleerd, mooie momenten samen beleefd en alweer een mooie bouwsteen meegegeven aan de ontwikkeling van de kinderen. Dat verdient een kleinigheidje!

Wij, bij Nordic Living, presenteren enkele cadeautips kant – en – klaar op een schoteltje! En ook nog eens allemaal ONDER €20. Als dit niet mooi meegenomen is!

Bij de labels Atelier Pierre, Liljebergs, Design Letters, Bloomingville en nog vele andere kan je steeds terecht voor een leuk kleinigheidje.

De lichtjes van Bloomingville & House Doctor

Met een extra lichtje voor in huis maak je altijd iedereen blij! Iedereen houdt wel van een kaarsje. Roze, bruine, glazen, porseleinen, ... . Bij House Doctor en Bloomingville kan je er altijd wel eentje vinden.

Aan de muur

Voor onze papa's gaven we het ook al als cadeautip. Maar het is dan nu eenmaal ook gewoon een GOED cadeau. De posters van Liljebergs bekoren elke juf of meester. Een sierlijke vlinder of een stoere kever ? Liljebergs heeft ze allemaal!

Plezierige tegeltjes

Nog een fijn cadeau zijn de tegelstickers van Tile Junkie. Allerlei stickers met een heleboel grafische of illustratieve prints. De badkamer of het 'kleine' kamertje wordt zo een inspirerende walhalla! En ze zijn maar €7/st. Go, go, Tile Junkie!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden