Bloomingville goes 70's

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Dat Bloomingville een Scandinavisch toplabel is hoef je ons niet meer te vertellen. We zijn er al een tijdje aan verkocht. Iedere keer als de nieuwe producten worden geleverd en de dozen door ons worden verslonden hoor je de nodige “ooh’s” en “aah’s” in een koor. En je voelt het al aankomen: Het is er!! We presenteren je trots de nieuwe zomercollectie van Bloomingville én enkele fijne tips.

Lekker retro

Inspiratie haalt Bloomingville duidelijk uit onze goede oude (kinder)tijd. Want over hun nieuwste lijn kan je wel zeggen dat het op z’n retro is. En dat is misschien nog zacht uitgedrukt! Keramiek in gevlamde pracht en praal, glaswerk met vrolijke motiefjes, rubberwood en suéde zegevieren. In fijne kleurtinten zoals blauw, roze, amber en bruin. Ben je al verkocht ?!


Keramiek, keramiek en nog eens keramiek

Vazen & potten in allerlei kleuren. Ben je er niet voor te vinden om telkens bloemen in huis te halen ? Bloomingvilles’ exemplaren zijn prachtig op zichzelf. Stap af van de redenering dat je enkel een vaas kan neerzetten wanneer je er een bos ruikers in neerplant. Helemaal niet nodig; je maakt ook een spannende compositie met enkele waxinelichthouders. Hou je toch van een vleugje natuur er bij ? Hou het simpel; laat de bonte kleuren en gevlamde motief spreken. Gebruik enkele takjes groen; zoals eucalyptus of kies voor een bos bloemen met 1 à 2 kleurtinten.


Glaswerk in alle maten en vormen

Die kristallen setjes van oma kan je maar beter terug gaan zoeken. OF ga voor deze vernieuwende exemplaartjes van Bloomingville. Bloomingville tovert met gemak nog enkele mooie prooien voor ons tevoorschijn. Waxinelichthouders, vazen, glazen in allerlei kleuren en vormen. Keuze genoeg dus! Hoe te combineren ? PRACH – TIG met een keramieken vaas waar dezelfde kleurtint in voorkomt of een heleboel glazen waxinelichthouders bij elkaar. Zoek een kleurenpallet op met ongeveer 2 à 3 verschillende kleurtinten. Welke kleuren worden dit seizoen het meest gecombineerd ? Amber met roze, blauw of groen. Of aardetinten. Het is natuurlijk ook leuk om binnen één kleur verschillende tinten bij elkaar te zetten. Experimenteer er op los!!


Hout als je bord

“Bring in the nature” is een trend die al enkele jaren door verschillende trendwatchers wordt uitgeschreeuwd. En dit doe je niet enkel alleen met groen maar ook met hout. Gebruik de rubberwoodschaaltjes om je hapjes op te serveren, enkele waxinelichthouders op te presenteren of gewoon om uit te eten. Ze zijn bestendig genoeg om je eten er des te smakelijker te laten uit zien ;-) ( lees: ja hoor, je mag er uit eten! )

Sssss..suéde

Jammer genoeg een item die we nog niet hebben kunnen verwelkomen maar it’s coming soon! De suéde kussens van Bloomingville. Ja, 70’s vibe keeps going on!:-) Ze fleuren je sofa helemaal op tot een gezellig geheel. Mooi om naar te kijken, zalig om in neer te ploffen. Wist je trouwens dat de kussens op je sofa eens onder handen nemen, het meeste effect heeft wanneer je je woonkamer eens in een ander jasje wilt steken ?
Je sofa is dé eyecatcher van de woonkamer en wanneer deze door simpelweg een nieuwe combinatie kussens opleukt krijg je een heel nieuwe sfeer in je interieur.
Test het maar eens als je me niet gelooft ;-).Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden