Botanique, s'il vous plaît!

Het is er wel het weertje voor, om je te wanen in tropische oorden. Zoals we wel vaker gewoon zijn, is dit maar van korte duur. Maar om toch nog wat langer in dat zomers sfeertje te blijven kan je je interieur helemaal in de botanische sfeer aankleden.  Botanique, S’il vous plaît!

Liljebergs

UI – TE – RAARD beginnen we met het pareltje der botanische labels. Liljebergs. Ook uit Zweden kan er een knap staaltje botanische schoonheid komen. Want zij fotograferen allerlei inheemse vlinders, kevers, nachtvlinders, libellen, en nog veel meer. Wat zorgt voor heuse kunstwerkjes. Want heb jij al eens zo’n beestje van dichtbij bekeken ? Het zijn levende, vliegende kunstwerkjes. En het label Liljebergs zorgt met hun prenten voor een heuse botanische en natuurlijke vibe in je interieur.


Nog meer natuur aan je muur

Nog niet genoeg met de Liljebergs posters ? We kunnen je vast verleiden met de schoolplaten en lijstjes met insecten van HK – Living. De schoolplaten kan je in het small, large of extra large verkrijgen telkens met een andere print! Weelderige bladeren en varens of ook prachtige afdrukken van insecten. Ga je voor iets meer luxueus ? Dan zijn de lijstjes met gouden insecten wel iets voor jou. Ook weer kleinere lijstjes met een kever of bij. Of een grotere lijst met van alles wat uit de insectenwereld.

Tropisch op tafel


BBQ’s, frisse salades en koele drankjes vinden hun weg op je tafel via het prachtige servies van
HK – Living. Handgeschilderd met varens, palmbladeren of bamboe. Prachtig in combinatie met de mangobordjes van HK – Living of de rubberwood onderbordjes van Bloomingville. Dit servies van HK - Living is vaatwasbestendig (ook een belangrijke!). Naast een leuke tafeldekking kunnen deze kommetjes ook dienen voor het serveren van hapjes of knabbeltjes.

Jute vs. riet

Lantaarns zijn erg leuk voor buiten. Ze zijn ook vaak bedoeld voor buiten. Maar niets houd je tegen om ze binnen neer te zetten. Want je maakt je botanische interieur helemaal af met leuke lantaarns zoals de rieten exemplaren van Bloomingville. Je wilt tenslotte toch ook gewoon de sfeer van de buitenwereld naar binnen halen?

Ook manden in jute of riet zijn erg leuk in je interieur. Kleed ze aan met een plant, gebruik ze voor je plaids of om andere spullen in op te bergen; Speelgoed, magazines, … .Botanische tapijtjes

Ben je op zoek naar een vloerkleed om je interieur op een tropische manier helemaal af te maken ?
De vloerkleden van House Doctor geven zorgen voor een perfecte aanvulling dankzij hun etnische, zwart/witte print. Ga je toch liever voor iets warmer ? De jute vloerkleden van HK – Living zijn een evenwaardig alternatief!Klaar om de zomer nog wat langer (én alvast) in je interieur binnen te laten?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden