Bring us the light!

Het blijft lekker lang licht deze maanden. Maar het wordt ooit donker buiten, wanneer de sterrenhemel langzaamaan over onze wereld trekt! En dan is het tijd voor lampjes. So bring us the light!

Staanlampen

We geven je graag enkele ideeën; want het is niet altijd gemakkelijk om een leuke lamp te vinden die potsierlijk in je interieur staat. Sommigen willen een subtieler model, dat niet teveel opvalt. Anderen willen net een prachtige eyecatcher. Zuiver heeft enkele toffe exemplaren in zijn gamma. We zijn er enorm fan van en promoten ze daarom maar al te graag!

De tripod lampen van Zuiver zijn prachtig in zijn eenvoud. Een houten ( naturelle ) of metalen staander; in het zwart of koper, geeft deze eenvoudige lamp een luxueuze uitstraling.De collectie Reader Lampen van Zuiver heeft dan weer een erg subtiele aanwezigheid in je interieur. Een ode aan de Scandinavische woonstijl; sobere én uitgepuurde vormen; alleen overhouden wat nodig is! Bij ons verkrijgbaar in het zwart én wit.Deze bovenstaande modellen zijn ook beschikbaar als tafelmodel!Hanglampen

Naast Zuiver hebben ook de labels House Doctor en Bloomingville prachtige hanglampen in hun collectie. Zuiver heeft een iet wat strakkere en soberdere stijl, terwijl House Doctor en Bloomingville voor wat natuurlijkere materialen gaan en een ( soms ) retro vibe.Combineren met NUD

Een hele andere categorie van hanglampen zijn de lampen van NUD. En OH BOY, wat kan je hier eindeloos in combineren. Wij hebben voor onze collectie van Nordic Living zelf al enkele exemplaren bedacht. Maar wil je graag zelf aan de slag ? Dan maak je toch gewoon zelf een eigen combinatie ? Voor meer info over de mogelijkheden stuur je een mail naar info@nordicliving.be of breng je een bezoekje aan onze woonwinkel HUIS5.Naast het combineren van de lamp zelf, openen deze leuke lampen van NUD een hele wereld aan creatieve en vernuftige oplossingen. We geven je graag enkele inspirerende voorbeeldjes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden