COLOUR BOMB | Oranje. Rood. Amber.

Dit jaar jagen de collecties wel heel erg letterlijk de herfst na. Je vind talrijke herfstkleuren zoals oranje -, amber - en rode tinten terug, met een touch of GOLD. Misschien niet slecht, gezien de gure weersomstandigheden. Maar laten wij gewoon beslissen dat het alleen maar gezelliger vertoeven is in onze thuisomgeving!

 

Moodboard

Om jullie wat idee’tjes te geven stelden we een moodboard samen met allerlei leuks om de warmte en gezelligheid binnen te halen! Een leuke compositie met vaasjes en waxinelichthouders is nooit ver weg. Als je zorgt voor een leuke afwisseling in hoogtes, laagtes en materialen; krijg je een dynamisch geheel dat de show steelt op jouw tafel, commode, vensterbank, … .Van links naar rechts en per regel van boven naar onder vind je volgende items:

 

Inspiration

Om je interieur om te toveren naar een warm oord, terwijl je eigenlijk een andere kleurenpalet hebt lukt je in no time! Je hoeft heus niet al de muren te her schilderen en een hele transformatie uit te voeren. Een mooie plaid, wat decoratie of servies in deze tinten kan al erg veel verschil maken. Heb je een blauwe of groen geschilderde muur ? Dan heb je misschien net wat meer geluk! Want laat nu net zijn dat deze warme tinten hier PER – FECT bij passen! House Doctor, HK - Living en Bloomingville weten er alles van. Watch & learn.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden