De 'art' in ArTTiles

  • Geplaatst op
  • Door Dorine Baselmans
  • 0

Een artikel over het nieuwe Scandinavische label ArTTiles. Scandinavisch design in de vorm van handgemaakte hippe tegels.

What about ArTTiles

ArTTiles is een Deens merk, gecreëerd door 2 'visual artists', Trine Galschoit & Anette Nørmark, vanuit hun studio in Copenhagen, Denemarken. Het label maakt handgemaakte tegels die op een originele manier in je interieur te gebruiken zijn. Hier komen oude grafische methoden terug tot leven, want de tegels zijn allen met de hand vervaardigd en geprint. Vervolgens worden ze onder hoge temperaturen gebakken om de prachtige glans en duurzaamheid te garanderen. Elke tegel is uniek en heeft nooit dezelfde uitdrukking. Als je goed kijkt, ontdek je kleine onnauwkeurigheden, die de originaliteit van het product benadrukken. Dit zijn de trotse bewijzen van de handgemaakte productie. ArTTiles laat ons steeds weer verrassen door hun veelheid aan kleuren, patronen en ontwerpen. Al met al een pracht merk uit het hoge noorden, een echt pareltje wat wij graag tot onze familie toevoegen.


Stylingtips


Laat je inspireren door deze mooie tegels van ArTTiles, door het te gebruiken als stijlvolle onderlegger onder je frisse glas wijn, een smakelijk seveerbordje voor sushi of cake of als een échte eyecatcher bij een decoratieve compositie op je kast.


De tegels van ArTTiles, zijn kunstwerkjes op zich. Een Scandinavisch kunstwerkje, oude ambacht is hiermee terug leven ingeblazen. In de Scandinavische interieur trend van dit moment een schot in de roos. Simpel, stylisch en bijzonder. Als schilderijtje aan je muur, alleen of juist een paar bij elkaar. Op een wandplankje, gewoon mooi staan te wezen als eyecatcher. Op je dressoir tezamen met een mooie compositie met een knipoogje naar het hoge noorden.

Het kan allemaal. De ArTTiles zijn multi inzetbaar of het nu je hippe keuken, cosy woonkamer of rustgevende slaapkamer is, zelfs de strakke hal en het saaie toilet zullen met deze prachtexemplaren gaan shinen :)

Je snapt niet dat we dit niet eerder gevonden hebben. Wat een pracht collectie hebben de dames van ArTTiles neergezet! Met een stoere tekst, een mooie afbeelding, een grapje of juist een sierlijke print, het zit er allemaal tussen. Sommigen doen je terugdenken aan grootmoeders keuken, anderen horen juist direct in het moderne Scandinavische design thuis en er zitten er ook bij waar je gewoon een glimlach van op je gezicht krijgt. Orginaliteit ten top. Goed gedaan ArTTiles! En welkom bij onze familie!!  Al geïnspireerd om zo’n leuke tegel in je interieur te laten pronken? Lees dan snel verder!

GIVE AWAY: win een handgemaakte ArTTile!

Vers van de pers op onze site staat de bijzondere en mooie collectie ArTTiles. We zijn benieuwd naar jullie mening! Ga eens rondsnuffelen op onze webshop en droom maar eens weg bij deze mooie interieur gadgets. Wanneer je deze collectie eens goed bekeken hebt en ons via Facebook of Instagram laat weten welke tegel jij het mooiste vindt én hoe je deze graag in je interieur zou willen verwerken, maak je kans om een echte ArTTile te winnen! Onder alle reacties gaan we namelijk een geluksvogel kiezen die een pracht van een tegel krijgt op gestuurd. Zo maar. Alsof het niks is ;)

Plaats je reactie, tag nordicliving.be & Arttiles en op 4 Oktober maken we de winnaar bekend!
Snel aan de slag dus!!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden