De "D" van Drukte én December!

  • Geplaatst op
  • Door Dorine Baselmans
  • 0

De bedrijvigheid van December is neergestreken en wij vinden dit naast bruisend ook héél erg leuk. Deze maand geeft een gevoel van vrijgevigheid, vrolijkheid en vriendelijkheid. Super fijn vinden we!

Oooo December what are you doing! Iedereen voelt het, de D is weer in de maand ;)

Wat een sfeer in de winkelstraten en het duurt niet lang of al de huisjes worden ook weer kerstdagen proof gemaakt. Sint doet nog zijn laatste aankoopjes en de kerstinkoop is ook al van start gegaan. Je kunt allerlei kerstmarkten in bijvoorbeeld Duitsland afstruinen natuurlijk, maar het mooie vestigingsstadje Diest in ons eigen België is ook zeker de moeite waard om een bezoekje te schenken! Niet alleen is onze trots Huis5 daar gevestigd aan de Grote Markt 5 (bij de imposante kerk, op steenworpafstand van de gezellige terrasjes markt), maar de vele boetiekjes in de talrijke winkelstraatjes zorgen voor echte shop-till-you-drop vibe. Naast grote merken zijn er ook tal van mooie boetiekjes en gezellige winkeltjes te bewonderen. Diest is zeker de moeite waard!Onze winkel Huis5 is uiteraard het warme hart van onze webshop. Alles komt daar samen en van daaruit gaat ook alles weer verder naar de nieuwe eigenaren. We maken gelukkig een heleboel klanten blij met onze zuivere sfeermakers en ook de volledige collectie van Pure Wood Design is in ons fijne Huis5 te bewonderen. Alle tafels, bankjes, krukjes en kasten zijn vertegenwoordigd in de verschillende kleuren, afmetingen en houtafwerkingen. Onze medewerksters staan klaar voor uitleg en advies! Huis5 is gevestigd in een mooi, statig oud pand met hoge plafonds en grote zwarte kozijnen. De meubelen en accessoires komen mooi tot hun recht. Omdat we 3 verdiepingen hebben is er voldoende ruimte en er wordt dan ook regelmatig flink verbouwd door klanten om de opstelling die ze voor ogen hebben in de winkel samen te stellen. De stoelen van HAY en Zuiver worden regelmatig door de toonzaal heen en weer geschoven om zo het perfecte plaatje te krijgen. Helemaal niet erg, een beetje bedrijvigheid in de winkel is bijzonder prettig!

Bruisende labelsHet luxe Bloomingville, het sobere House Doctor en het sprankelende HK - living is in ieder hoekje vertegenwoordigd uiteraard. Aan de muren moois van One Must Dash, GewoonJip en Moebe en op de vloeren fijne kleden van HAY, OYOY en Zuiver. We hebben een heuse Design Letters muur en ook FIGR1, Atelier Pierre en Me&Mats hebben ieder hun plaatsje. NUD heeft een mooi hangend systeem in de lucht gevuld maar ook een volledige tafel volzet. VTwonen en I Love My Type hebben ook hun eigen plekje gekregen. We zijn tussen alle december drukte door bezig met een bijzonder mooi nieuw merk. Misschien kunnen we het eigenlijk ook al wel gewoon verklappen. Vanaf Januari zal het mooie, super strakke ‘String’ verkrijgbaar zijn bij ons! Ook dit mooie Zweedse merk krijgt zijn eigen stekje binnen de hoge muren van Huis5. Een volledige wand zal gevuld worden met hun mooie systeem, wij kijken er al reikhalzend naar uit :-) . Stay Tuned!!
 

Omdat we nogal creatieve dames in ons midden hebben is de inrichting nogal aan verandering onderhevig en telkens als je komt zul je weer iets nieuws ontdekken. We zijn in December iedere woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag geopend van 10 tot 18u. Ook zijn er 2 koopzondagen, op 11 en 18 december shop je in Diest van 14 tot 18u!

Een nieuwtje uit het noorden van België!

In Lommel strijkt deze maand Temporary Lane neer, een concept dat in grote steden al jaloersmakende zaken heeft gedaan. Ze vullen leegstaande panden om de verlaten winkelstraten weer tot leven te wekken. En het werkt! Ook in Lommel is de laatste jaren veel shop plezier verloren gegaan helaas. Temporary Lane zorgt de hele maand December voor goed gevulde winkelpanden in de Kerkstraat in Lommel. Deze straat is volledig heringericht en ondertussen heropend en klaar voor een nieuwe en sprankelende toekomst! Nordicliving.be is aanwezig in de pop-up store Nordlys aan de kerkstraat 69. Samen met nog andere merken vullen we dit sfeervolle pand met onze mooie items. Een mooi cadeautje liever live kopen maar niet naar Diest kunnen komen is dus geen enkel probleem. Je kunt de hele maand terecht in Lommel ;-)

Dusss het shoppen kan beginnen!

Wanneer je voor online gaat hebben we nog een extra verrassing. Heel november kreeg je een wolfje van Atelier Pierre cadeau en voor December hebben we ook al weer zo’n toffe suprise! Een mooi lichtje van HouseDoctor, zomaar bij iedere bestelling vanaf €25!

 Graag tot snel in de winkel, de webshop of de pop-up store!
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden