De natuur binnen én buiten

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Eén van de woontrends dit jaar in de Scandinavische stijl is de natuur binnen halen. Iets waar wij, bij Nordic Living, instemmend op ja - knikken.

Nu de vogeltjes buiten vrolijk de lucht vullen met hun gefluit, is het voor ons tijd om de tuin op te knappen en gezellig aan te kleden voor meer buitenmomentjes. Zoals zonnebaden, dineetjes en lekkere zomerdrankjes.Naast het ploeteren in het zand en verzorgen van de planten en bloemen is het ook leuk om aan de buitenaccessoires te denken. Creeër extra gezelligheid met toffe lantaarns en windlichten. Of gebruik een origineel buitenlicht zoals een lichtslinger. Voor de late ( én frisse ) uurtjes is het aangenaam om een toffe plaid binnen bereik te hebben. Voor een écht kampvuur effect kan je kiezen voor een buitenkacheltje. Samen rond het vuur met familie of vrienden en een lekker zomerdrankje in de hand ? Kan je je het al voorstellen ?Oh wat hebben we zin in de zomer!

Om tijdens dit fijne seizoen nog meer te genieten van het outdoor gevoel pakt HK - Living uit met leuke schoolplaten geïnspireerd op botanische insecten en planten. Naast deze leuke wanddecoratie hebben ze ook nog toffe takken die niet van echt te onderscheiden zijn! Lekker handig maar ook erg mooi!
Gebruik groene vazen, waxinelichthouders of kussens om volledig te genieten van een buitengevoel in je Scandinavische interieur tijdens regenachtige zomer - en lentedagen.Zijn jullie geïnspireerd ? Of hebben jullie ook zo'n zin in de zomer ?
Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden