December is coming soon!

Het is alweer bijna December! Onvoorstelbaar, de herfst is nog maar net begonnen en voor je het weet staat de winter alweer voor de deur. Koud & guur, maar ook de tijd van lampjes & lichtjes, versieringen, feestjes en cadeautjes.

De Decembermaand heeft toch een speciaal plekje in ons hart. Je merkt het al om je heen. Veel sintjes zijn al hard aan het werk, en we durven al een klein beetje verder te kijken want het is toch altijd weer veel werk. Voor iedereen een passende verrassing, een fijn presentje of een wat groter cadeau. Je ziet het ook in de winkelstraten, er is veel drukte en bedrijvigheid en de winkeliers hebben drukke tijden voor de boeg. Superfijn natuurlijk en ook wij hebben onze voorraden flink aangevuld in de hoop niemand teleur te hoeven stellen. In deze blog gaan we jullie voorzien van fijne cadeau inspiratie, zodat je je lijstjes snel af kunt vinken en alles netjes op tijd klaar hebt liggen. Want stress in de cadeautjes periode is ons niet vreemd, en dat is jammer want eigenlijk moet het een tijd van genieten en samenzijn worden.

Klein maar fijn!

De kleine cadeautjes zijn zeer in trek. Wanneer je nog op zoek bent naar een schoencadeautje kun je gaan kijken in de collectie van Atelier Pierre. Houten puzzeltjes van briefkaartformaat, vanaf slechts €2,95, waarbij de kleine kabouters zelf aan de slag kunnen.
Voor een gezellig suprise avond, voor onder de kerstboom of tijdens het diner op de borden als starter. I love my type heeft bijzondere ‘compliment-cards’ (€7), het woord zegt het eigenlijk al, kleine complimentjes waar iedereen een warm gevoel van krijgt. Een fijne binnenkomer om op de borden te leggen wanneer je een dinertje geeft. En voor iedereen een passend woordje of zinnetje waardoor je direct voor lachende gezichten zorgt.
Wanneer je van poëzie houdt kun je ook voor een kaartje of postertje van ‘Gewoon Jip!’ gaan. Mooie woorden met een diepere betekenis waar je de juiste mensen mee kunt raken. Dan de tegelstickers van Tile Junkie! Een heel assortiment van grafische prints, mooie afbeeldingen en grappige teksten, voor €7 een tof presentje. Op een tegel in de keuken, badkamer of toilet. Maar ook heel stoer op een spiegel of glazen deur.Keramische cadeaupret

Wanneer je meer denkt aan keramiek en glaswerk kun je voor €7,50 al slagen bij Bloomingville! We hebben curry-kleurige mini bloempotjes. Helemaal af met een mini cactusje of vetplantje erin. Een heel assortiment met waxinelichthouders, ook in te zetten als potje voor klein groen. Een poederroze vaas ‘Azym’ van HouseDoctor voor slechts €7,95 die mooi matcht met dezelfde lijn waxinelichthouders in verschillende kleuren voor slechts €3,50.

Ook de betonnen ‘star’ kandelaar van HousDoctor zit in je budget, en ik weet zeker dat je er veel dames blij mee kunt maken (€7,50).  Voor €9 heb je al een stoere ‘paperbag’ van One Must Dash, en voor €11 heb je de grote variant. Leuk met een plant, of boompje erin.

HouseDoctor heeft leuke make-up bags voor slechts €5 met verschillende teksten erop. Ook de waszakken zijn zeer betaalbaar. En bij waszak denk je natuurlijk niet aan een cadeautje maar wanneer je deze leukerds zien ga je helemaal om! Multi inzetbaar en een aanwinst in ieders interieur. Verkrijgbaar in allerlei dessins en ook qua maten voor ieder wat wils. Prijzen zitten tussen €6,65 (1,2,3 zakjes), €10,95 voor de kleinere waszakjes en €13,95 voor de grotere varianten. Fijn voor speelgoed in de kinderkamer, mooi met een grote plant en praktisch naast de bank met kussens of een plaid erin.

 Je ziet het, met de kleine portemonnee kan je ook heel stijlvol shoppen! De komende weken zullen we jullie blijven inspireren, in verschillende prijsklassen. Hierbij zullen we ook de Nordic Living Giftbox niet vergeten want dit is natuurlijk een prachtig cadeau van formaat waar je vele hartjes sneller mee kan laten slaan.De wolfjes actie van Atelier Pierre loopt nog steeds, dus mocht je een online bestelling doen, ben je direct de nieuwe eigenaar van zo’n stoer wolfje. Ah, daar is meteen je eerste cadeautje, gratis en voor niks ;)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden