DESIGN LETTERS – Creatieve letters!

Dankzij Design Letters kan je creatief aan de slag met letters. Ze pronken op hun mokken maar ondertussen ook op toffe letterborden. Het lettertype is ontworpen door Arne Jacobsen, himself. Als dat hun producten niet tot echte design stukken maakt, dan weten wij het ook niet meer.

 

Design mokken

 

Geliefd door design liefhebbers maar ook enorm geliefd door creatieve Bea's die niet liever doen dan met woorden spelen. Je kan de Design Letters tevens gebruiken als drink mokken, maar ook als opberg potjes. Penselen, tandenborstels, potloden, kleurtjes en nog veel meer vinden er hun weg. Maar dankzij de zwarte en houtkleurige bijhorende dekseltjes kunnen er ook kruiden, rekkertjes, paperclips en andere dingen in bewaard worden!

Je ziet, de mokken van Design Letters vinden hun weg in elk atelier, badkamer, keuken of woonkamer. Want het is naast een functioneel ook een wel héél erg decoratief item!

 

 

Speelse letterborden

Nieuw bij Design Letters en onwijs leuk zijn hun letterborden. Ze geven je een vleugje nostalgie naar the good old days, maar dan in een hedendaags jasje. Hé, wat wil je nog meer ?
Wij hebben deze rakkers in een zwarte, grijze of vrolijk roze uitvoering (ook op een kinderkamer zouden ze niet misstaan!). Daarnaast heb je de keuze uit zwarte of witte letters.

 Verras je geliefde of kinderen elke morgen met een opbeurende quote. Of maak er een spelletje van om wekelijks een moto te vinden die zegevierde in je week. vb. “Too glam to give a damn!”

Of volg je wekelijks je favoriete serie ?! Haal elke week een quote uit de aflevering van die week en leef je helemaal in de wereld van jouw geliefde tv-programma in.

Mijn favoriete show: Game of thrones - Aflevering 1; “Don’t mess with a stark.”

 

 

Ideeën genoeg om wat plezier en vertier in je leven te blazen en dat enkel en alleen door een Letterbord van Design Letters. Easy peazy lemon squizy.

 

Vertiplants

 

Nu we het toch over opbergen hadden is het misschien een goede moment om de Vertiplants in de kijker te plaatsen. Ook hier kan je stijlvol opbergen. Een plant, handdoeken, magazines en nog veel meer kan je er in kwijt. Verkrijgbaar in zwart, wit en grijze uitvoering. Neutrale kleurtjes for the win! Dit past bij gevolg ook weer in élk interieur.

 

Design Letters en Vertiplantshttp://www.nordicliving.be/brands/vertiplants/, echte toppers vanuit de Scandinavische landen! Heb jij ze al ?!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden