Doe mee en win!

  • Geplaatst op
  • 0
Doe mee en win!

Doe mee en win!!Zou je graag wat extra budget winnen om te spenderen bij www.nordicliving.be of HUIS 5? Wil je al lang die hippe Scandinavische woonaccessoires kopen die op je verlanglijstje staan?

Dan is dit je kans! Deel elke aankoop die je doet bij HUIS 5 of Nordic Living op Instagram. Plaats bij je foto de #HUIS5 of #Nordicliving_be, zo doe je automatisch mee met de win actie.

Iedere maand wordt er een gelukkige winnaar gekozen uit alle foto's, en maak je steeds kans op een cadeaubon ter waarde van 20 euro!

Solden!

Heb je het al gezien? Je kunt nu al met korting winkelen bij Nordic Living. Vele Scandinavische woonaccessoires van de merken HAY, HK-living, House Doctor, Present time en OYOY kun je nu shoppen met wel 20% korting.

Niet enkel hippe woonartikelen zijn in de solden, maar je vind er ook stoelen en een toonzaalmodel tafel met 30% korting. Kom gerust eens langs bij HUIS 5 op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10u - 18u.

Workshops bij HUIS 5!

Na de zomer gaan we van start met de eerste toffe workshops bij HUIS 5. We houden het nog even spannend, maar houd voor meer info zeker facebook en onze nieuwsbrief in de gaten. Wil je je inschrijven op onze nieuwsbrief? Dat kan: schrijf je hier in voor onze mailinglijst.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden