Easy Wall art bij Nordic Living

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Er is niets leuker dan een fraai stukje wall – art in je woning! Het geeft persoonlijkheid en sfeer aan je interieur. De mooiste herinneringen en kunstwerken kunnen pronken aan de muur. Het is dan aan jullie of misschien wel ons om creatief hier mee om te gaan en leuke aanvullingen aan te reiken.


Zeg het met woorden op de muur


Een motiverende quote of gewoon een stukje waarheid in de vorm van een leuke wijsheid kan nooit kwaad. Dit dan nog eens in een kleurige en stijlvolle vormgeving zorgt gewoon voor een win – win situatie. I Love My Type kan zich in deze omschrijving perfect vinden.


Ook leuk als cadeau; bekijk het als een hart onder de riem of een toepasselijke zin voor iemands levenswijze of situatie. Altijd een goede match met het Deense label, I Love My Type!


Ook Gewoon JIP kan er wat van. Dit Nederlands label raakt een gevoelige snaar met haar zeemzoete gedichten. Héél erg fijn om als cadeau te geven aan anderen of een jezelf. Ik heb bijvoorbeeld het gedicht “jij en ik” boven onze sofa hangen aan de muur in de woonkamer. Een mooi plaatsje waar de liefde kan zegevieren.  Gewoon JIP heeft ook gewoon altijd gelijk! : - )


Een fraai stukje framework

We wisten al langer dat je met de transparante lijsten van Moebe prachtige dingen kan doen. Naast het prachtig etaleren van je herinneringen en foto’s kan je er een quote van bijvoorbeeld I Love My Type of Gewoon Jip ook in kwijt. Of gewoon een zelfgemaakt kunstwerkje also does the trick.


Om de creatieve zielen onder jullie aan te spreken; ga eens aan de slag met wat bloemen en bladeren of weef een leuk lapje stof met wat restjes wol in een lijst van Moebe. Origineel, home made en knap! Wat wil je nog meer ?!


Fotografie = kunst

Dat moet ik jullie niet meer vertellen natuurlijk. Maar de labels Liljebergs en One Must Dash kunnen er wat van. Liljebergs gaat aan de slag met sterk uitvergrootte foto’s van allerlei insecten. Insecten worden vaak vermeden maar als je goed naar ze kijkt zijn het PRACH - TI – GE wezens. Kunstwerkjes op zich. En zo dacht het Zweedse Liljebergs er ook over!


Geen insecten maar planten vormen de basis bij de fotografie van One Must Dash. Naast knappe grafische posters hebben zij ook een lijn dat zich door dromerige, zwart/witte fotografie typeert. Contrast is wat One Must Dash opzoekt en dit komt vaak van pas in een interieur.Staalwerk kan ook!

Natuurlijk is er een alternatief voor de typische prikborden. Een combinatie van een draadwerken raster als memobord en clips is een heus succes. En dit heeft VTwonen in de gaten. Zij brachten een draadwerken memobordje op de markt en dit is een erg originele manier om je kattenbelletjes en wenskaarten aan op te hangen. Maar VTwonen zou VTwonen niet zijn als zij daar niet verder in zouden gaan. Naast de draadwerken memoborden hebben zij een enkele mooie magnetische memoborden. Stijlvol en stoer mét bijpassende magneten. I – DE – AAL!

Genoeg ideetjes op gedaan ? : - )
Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden