Een nieuw familielid, STRING!!

  • Geplaatst op
  • Door Dorine Baselmans
  • 0

Een nieuw familie lid!

Wij zijn blij en trots om jullie mee te delen dat we een nieuw pareltje in ons midden hebben mogen verwelkomen.
Vanaf deze maand is het mooie merk STRING bij ons verkrijgbaar! Sommigen van jullie zullen deze grondlegger van het Scandinavische design al kennen, anderen zullen nu pas kennis maken met dit prachtige merk.
Even in het kort: String is een bijzonder, tijdloos en multifunctioneel opbergsysteem dat volledig naar eigen wens te ontwerpen is. Klinkt goed, niet?

Een nieuw familielid!

Wij zijn blij en trots om jullie mee te delen dat we een nieuw pareltje in ons midden hebben mogen verwelkomen :)

Vanaf deze maand is het mooie merk STRING bij ons verkrijgbaar! Sommigen van jullie zullen deze grondlegger van het Scandinavische design al kennen, anderen zullen nu pas kennis maken met dit prachtige merk.

Even in het kort: String is een bijzonder, tijdloos en multifunctioneel opbergsysteem dat volledig naar eigen wens te ontwerpen is. Klinkt goed, niet?

 

Dan nu even terug in de tijd. In 1949 heeft Nils Strinning (een Zweedse architect) de eerste hand gelegd aan dit mooie systeem. Een flexibel kastensysteem dat uitgroeide tot één van de grondleggers van het moderne Scandinavische design. Het is een zeer minimalistisch ontwerp met zijpanelen en planken dat in alle richtingen uit te breiden en aan te passen is. Omdat het een modulair systeem betreft is het praktisch in transport en zeer eenvoudig zelf te monteren. In de afgelopen 60 jaar is String een wereldwijd succes geworden en heeft zijn gamma verrijkt met verschillende kleuren, materialen, modellen en mogelijkheden.

Omdat de afmetingen vast staan, is de kast al die tijd aanpasbaar gebleven. Enorm sterk want op deze manier blijf je je kast aanpassen en uitbreiden naar je wensen van dat moment. Hoe groot of klein je ruimte ook is, String past altijd! En omdat String tijdloos is groeit het met je mee. Van studentenkamer tot gezinswoning en van zolderkamer tot luxe appartement, String gaat met je mee! Het is eenvoudig te demonteren en op je nieuwe plek weer in elkaar te zetten. Eventueel uit te breiden of in opstelling aan te passen. Geen enkel probleem.

 

String Pocket

Het eerste ontwerp binnen String, waren de String Pockets, en nog steeds een zeer gewild onderdeel van String. Terug te vinden in de mooiste huiskamers en fijnste interieurmagazines, en niet voor niets!

De String Pockets zijn multifunctionele wandkastjes, bestaande uit twee korte zijpanelen en 3 planken. Ze hebben standaardafmetingen en zijn verkrijgbaar in verschrikkelijk veel kleuren! Hierdoor kun je je pocket precies verkrijgen in de kleur die je het liefste ziet. Ook dit systeem is uiteraard uit te breiden, zowel in de lengte als de breedte, wanneer je 2 of 3 pockets bij elkaar plaatst heb je een volwaardig wandmeubel.

 
   

String System

Het String system is de grote broer van de String Pockets. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. Zoals gezegd, de afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde en zullen dat ook blijven. Hierdoor kun je je kast altijd herbouwen, aanpassen of uitbreiden. Het flexibele kasten systeem is niet alleen maar een kast. Je kunt er diverse elementen aan toevoegen waardoor het een volwaardige, praktische werkplek wordt. Of juist een dressoir. Of tijdschriftenrek. Van boekenkast tot plantenrek en van tv-meubel tot schoenenkast, met String kun je letterlijk alle kanten uit!

 

String Grids

De String Grids zijn de laatste toevoeging in de rij. Mooie wandrekjes, verkrijgbaar in wit, zwart en grijs. Samen met de ‘Organizers’ zorgen deze rekjes voor een opgeruimd huis ;)

De Organizers passen op zowel de Grids, Pockets als het String System, multi functioneel dus! En door het rustige kleurgebruik heel goed te combineren. Ook de Organizers zijn er in het zwart, wit en grijs.

 

In onze woonwinkel Huis5 te Diest hebben we uiteraard een mooie String System kast geplaatst en ook de Pockets en Grids zijn er te bewonderen. Staaltjes van alle mogelijke kleuren zijn aanwezig en we hebben ook fijne folders om inspiratie in op te doen en thuis nog even na te dromen.

Op onze site staat een tekenprogramma http://www.nordicliving.be/brands/string/ waarmee je heel handig direct aan de slag kunt! Zelf ontwerpen en direct prijzen en afmetingen erbij zien staan. Je ontwerp even doormailen naar info@nordicliving.be en je bestelling is al gefikst :)

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden