Embrace the summer!

Het is puffen deze dagen. Het zonnetje blijft vrolijk schijnen en zijn hartverwarmende stralen verwarmen niet enkel onze harten maar ook de hele Belgische atmosfeer. Soms is het binnen beter vertoeven als buiten. En juist voor deze momenten is het ook belangrijk om de zomer een beetje in je interieur te omarmen!

Bloemen aan de muur

Het blijft een TOP – idee, van Moebe. Al het moois dat nu fier opengebloeit is in weides, tuinen en bossen is ( gedroogd of niet gedroogd ) ook erg prachtig aan de muur! Dit kan met de transparante lijsten van Moebe, voor een uniek resultaat. Maar ook in de containers van FIGR1 kan je een bloemetje of takje kwijt. De natuur mag gerust ook in onze interieurs tevoorschijn komen!

Prachtige insecten

Nog meer leuks voor aan de muur; Liljebergs! We schreeuwen het al enkele weken van de daken. Maar we zijn dan ook érg enthousiast over dit unieke Zweedse labeltje. Göran Liljeberg, de man achter dit label, is een échte natuurliefhebber en besloot zijn vondsten en liefde voor vlinders, kevers en andere insecten te delen met de buitenwereld. Door ze vast te leggen op de lens, doormiddel van macro fotografie. Bij ons te verkrijgen onder de vorm van prachtige posters.

Zomers glaswerk

Een gezellig lichtje is niet enkel voor in de winter! Ook in de zomer kan je het knus en gezellig maken! De sfeer moet er toch blijven inzitten, hé ? De labels Bloomingville, House Doctor & HK - Living laten je kiezen uit talrijke waxinelichtjes in allerlei gekleurd glas, motieven en vormen. Als resultaat creeër je een heuse zomerse walhalla. En misschien, met een beetje verbeelding, voel je een oosterse vibe door je interieur stromen.Frisse zomerkussens

Wil je het kleurenpalet in je woonkamer aanpassen ? Begin dan met de kussens in je sofa! Dé basis van het kleurenpalet in je interieur. OYOY bedacht enkele leuke, zachte kussens met kleurige zomertinten. Ook Bloomingville gaat aan de haal met toffe prints en zomerse kleuren. Keuze genoeg! Werk aan de winkel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden