Er waait een frisse wind door onze collectie!

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Een nieuwe wind doorheen onze collectie. Wij, bij Nordic Living zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe labels, jonge ontwerpers of vruchtvolle samenwerkingen!

Een frisse wind door onze collectie. Wij, bij Nordic Living zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe labels, jonge ontwerpers of vruchtbare samenwerkingen! Ons gemoed staat steeds op “ontdek-modus” en onze ogen staan altijd wagenwijd open voor nieuwe, spannende, verrassende concepten. We onderzoeken, raken geïnspireerd en slaan onze slag. En dit heeft al heel wat fijns op geleverd.

We raakten onder andere geïnspireerd van tegels. Ja, je leest het goed, tegels! Naast het “snel” pimpen van je badkamer of je kleinste kamertje met de tegelstickers van Tile Junkie, pimp je op een  even snelle manier andere hoekjes en kantjes van je woning met stijlvolle tegels van Art–Tiles.

Art–Tiles
Ik hoor je al denken: “Ja hoor, uitbreken en opnieuw betegelen, is dat snel ?”. We bekijken de tegels van Art–Tiles op een originele manier. Gebruik deze tegels als wall–art, als onderzetter voor je drankjes of vrolijk een decoratieve compositie op met een tegel met sfeervolle print.

Art–Tile is een Deens label. Alweer Scandinavisch, uiteraard, die gasten kunnen er wat van, hé? Of liever “die vrouwen”. Want het label is opgestart door 2 Deense dames. Met een overvloed aan liefde voor kunst, design en ambacht printen en schilderen ze de tegels met de hand.
“Made with love”, is hier geen misplaatste quote.
Wij zijn alvast fan! Wat denken jullie ? Binnenkort ontvangen we de eerste samples, spannend!
Wie weet vind je dit toffe label binnenkort in onze woonwinkel én webshop.Naast Art-Tiles kijken we uit naar een samenwerking met vtwonen.

VTwonen
VTwonen, een Nederlands label met betaalbare en stijlvolle woonaccessoires. Met hun eigen magazine op de markt en daarnaast een eigen lijn aan woonaccessoires onder de arm zijn zij een echte pionier geweest in Nederland. Binnenkort bestormen zij ook de Belgische markt mét een Belgische versie van het VT-wonen magazine. Wij verwelkomen deze “mede–interior design–lovers”  met open armen, zo ook hun eigentijdse, verfijnde lijn aan woonaccessoires! #staytuned

We vinden nieuwe labels altijd iets fijns, het is alsof er een nieuw smaakje te koop is bij het plaatselijke ijssalon of een nieuwe soort koffie bij de koffiebar om de hoek. Maar we zijn ook nog steeds erg trots op onze huidige labels en we verwonderen ons steeds over hoe vernieuwend zij uit de hoek komen met hun nieuwe collecties.

Onlangs kregen we het lookbook Winter/Autumn 2016 – 2017 van Bloomingville aan. En, MY GOD, dat ziet er veelbelovend uit. Het water liep ons in de mond van het gezellige kleurenpallet, de innovatieve materialen en de stijlvolle uitvoeringen. We geven je alvast een sneakpeek  ;-)En last but not least, heeft One Must Dash ons echt van de sokken geblazen met hun nieuwe posters.
Grafisch, stijlvol, op en top Scandinavisch. Wij kunnen alvast niet wachten om deze posters in handen te krijgen, ze zouden trouwens niet misstaan in ons interieur ;-). #comingsoonZoals we al meerdere malen hebben gezegd, we zijn steeds op ontdekking uit. Ontdekkingsreizigers in de wondere wereld van wonen, interieur & leven. Dus wie weet zit er héél binnenkort nog meer nieuws aan te komen. We houden je zeker op de hoogte!

Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden