GEZELLIGHEID | Tussen de wol …

“Life starts all over again when it gets crisp in the fall” – F. Scott Fitzgerald

Hello, Oktober!! Het is ( zoals onze Fitzgerald het noemt ) al lekker knapperig buiten en dat zorgt voor de nodige gezelligheid. We gaan voor lekker ingeduffelde herfstwandelingen en een gezellige kop thee tijdens een regenachtige dag. Ikzelf, ben een heuse fan van de herfst! We doen lekker dikke huissokjes aan om thuis rond te slenteren, kruipen in een knusse zetel en onder een plaid.

Textiel, textiel en nog eens textiel zegeviert in dit artikel. We geven je inspiratie om van je interieur een knus en gezellig paleis te maken.

 

Kussens
Een heerlijke plof na een lange werkdag in een sofa met zachte kussens; je bepaald in no – time een mooi kleurenpalet voor je woonkamer dankzij je kussens. Ben je je kleurenpalet regelmatig eens beu? Je maakt gemakkelijk een nieuwe basis door regelmatig je kussens eens te veranderen.
Dit najaar zorgen de merken House Doctor en Bloomingville voor naturelle aardetinten als basis; vrij spel voor de rest van je interieur dus!

 

 

Plaids

Plaids zijn vaak ietwat duurdere items, je betaald vaak een hele som. Maar dit is best te begrijpen aangezien deze vaak een intensiever productieproces in beslag nemen. Bloomingville lanceerde dit jaar enkele leuke plaids aan een zachter prijsje. Ook HK – Living heeft enkele prachtexemplaren waarvan je meteen op je sofa wilt kruipen met een grote mok warme chocomelk!

 

 

Vloerkleden

Vloerkleden zijn vaak een vergeten item in de wooninrichting. Terwijl het erg belangrijke eyecatchers kunnen zijn. Of net je interieur een zachtere toets geeft. House Doctor en Bloomingville hebben ook hier weer enkele toffe exemplaren in hun collectie. Ik ben verliefd op het ronde natuurkleurige vloerkleed van Bloomingville, en jij ?

Je ziet, er zijn maar énkele items nodig om van je huis een gezellig thuis te maken!

 

Nordic Living Family Member - Oktober actie!

Onze Nordic Living Family Members kunnen genieten van een leuke actie! Zij krijgen namelijk -10% korting op het gehele assortiment textiel!
Ben je nog geen Family Member, maar wil je dit wel graag worden ? Klik hier om je in te schrijven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden