Helemaal mee met de trendkleuren van 2016 met HAY stoelen!

Helemaal mee met de trendkleuren van 2016 met HAY stoelen!

Helemaal mee met de trendkleuren van 2016 met HAY stoelen!

Voor het eerst heeft Pantone niet één maar twee kleuren uitgeroepen tot kleuren van het jaar. We spreken dan over de kleur “Rose quarts”; een warme zachte tint roze en “Serenity”; een zacht en koele tint blauw. Wat zijn we blij dat we voorlopig de zachte pasteltinten mogen blijven verwelkomen!


Wij geven je alvast enkele leuke interieurideeën om deze kleuren op en top te integreren in je interieur. De HAY stoelen, die overigens in een tal van kleuren en tinten te verkrijgen zijn, passen perfect in dit totaalplaatje.

Hay stoelen als kleuraccent


Bron afbeelding: http://www.apartmenttherapy.com en www.bloglovin.com


De HAY stoelen uit de collectie “About a chair – AAC22” , een vrolijke kuipstoel, kan je perfect combineren. Of je nu kiest voor een gestoffeerde versie of in gekleurde kunststof. Wil je graag een statement maken met deze leuke kuip? Kies dan voor een relatief rustige omgeving en accessoires met neutrale kleuren. Met een HAY stoel in een kleurrijke uitvoering, komt dit volledig tot zijn recht!


Bron afbeelding: www.bloglovin.com

Ook met een toffe muurtekening komen de HAY stoelen tot zijn recht. Neem een muurtekening met tinten van de uitvoering van je HAY stoel. Ga voor een leuke grafische illustratie om de strakke en speelse eigenheid van deze kuip te typeren.

In het zwart zijn deze stoelen ook erg leuk. Met veel combineerbaar en het geeft een leuk, hip effect naast de natuurlijke look van deze tafel. Deze tafel van Pure Wood design, genaamd “Lystrup”, kan je vinden op www.purewooddesign.be. Wist je trouwens dat bij aankoop van een tafel én stoelen je een combinatiekorting van 5% krijgt?


Hay stoelen zijn perfect te combineren

Naast de speelse kuipjes van HAY, heeft dit Deense merk ook nog een collectie Lounge stoelen, “About a lounge”. Dit speelse ontwerp is ook verkrijgbaar in verschillende en kleurrijke uitvoeringen. Je hoort het al; ideaal om te combineren in je interieur!

Natuurlijk kan je ook kiezen om je HAY stoelen in een neutralere stof of kleur te bekleden. Kies dan voor een leuke kleur op je muren. En wil je helemaal mee zijn met de trendkleuren? Kies dan voor zachtblauw of warm zacht roze en speel met kleuraccenten in je accessoires. Kleuraccenten die erg leuk zijn bij deze 2 trendkleuren zijn middentonen zoals groen, bruin, paars en geel.


Bron afbeelding: www.susannavento.fi en www.bloglovin.com

Deze zachte en kalme trendkleuren zorgen voor een rustgevende en stressloze sfeer. Leuk te combineren met andere zachte aarde tinten en kleuren. Dit belooft veel voor 2016, wij kijken er alvast naar uit! Jij ook?!

Wil je graag meer informatie over de HAY stoelen? Kijk dan snel in de webshop van Nordic Living of stuur gerust een mailtje naar info@nordicliving.be.

Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden