Hello August

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Een ode aan de zomer, ananassen en een sneak peek op de nieuwe najaarscollectie 2016!

Augustus is voor mij de maand van zwembaden en zwembanden, langgerekte kustlijnen, zand tussen de tenen, zoute zeelucht, frisse limonades en a lot of tropical vibes.

Om die zomermaand Augustus te vieren huldigen wij augustus in tot de Pineapple – maand. Want ananassen zijn hot! Deze zomer is het een échte eyecatcher in je interieur en ze zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen; shiny goud, minimalistisch grijs, hot pink of romantisch wit met een roze kroon!En psst…, Als je één van deze leukerds bestelt op onze webshop of koopt in onze winkel Huis5, ontvang je een bon van €5 om te besteden aan onze nieuwe collectie woonaccessoires van dit najaar! Want het najaar heeft heel wat leuks voor jullie in petto.

We konden sinds kort snuisteren in de nieuwe collecties van HK – Living en Bloomingville en oh boy, wat is het mooi! We geven je alvast een impressie want dit moeten jullie gezien hebben.
Bekijk de nieuwste items hier. Indien niet voorradig zijn ze beschikbaar vanaf september/oktober!
Hier komt dat bonnetje van €5 wel van pas, niet ? :-)

Tot slot sluiten we af met een zomerse quote, want het is nog zomer en we nemen voorlopig nog geen afscheid van de zon!Groetjes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden