HERFST | warme kleuren en gezelligheid in je interieur

Op een nazomer moeten we niet meer rekenen. Dat is duidelijk! Maar niet getreurd. Ook de herfst heeft zijn voordelen. Warme kleuren, gezellige materialen en nieuwe collecties ( vooral dat! )! De rekken in onze woonwinkel raken stilaan gevuld met nieuwe items en ook de webshop heeft weer een nieuwe lading aan mooie spullen.

 

Bl – bl – bloomingville

Bloomingville gaat voor een gezellige en warme retro – vibe. Kleuren zoals oker, amber en roodtinten zegevieren. Gecombineerd met stijlvol goud, groene en blauwe tinten. Het glaswerk dat we deze zomer zagen is er nog steeds. Deze prachtige transparantie gecombineerd met een knap staaltje keramiek zorgt voor nooit geziene composities. Laat die gezellige en regenachtige herfstdagen maar komen; Kruip maar met je Bloomingville plaid in je Bloomingville huis op de sofa!

 


Nog nieuw van Bloomingville en tevens ook in onze collectie servies goed is het Sandrine – servies. Een teruggreep naar de good old 70’s maar dan in een nieuw en stijlvol jasje. Back to earth is het motto!

Benieuwd naar de nieuwe collectie ? Klik hier!


Een dosis vlinders, graag!

We vullen deze herfstige kleurencombo’s met veel plezier verder aan met een nieuwe en flinke portie vlinders en kevers van Liljebergs. Over hun natuurlijke pracht en praal gaan we het niet meer hebben. Dit hebben we al meerdere malen duidelijk gemaakt. Maar we blijven er bij dat Moeder Natuur een topwijf is! Posters van vlinders, nachtvlinders en kevers in allerlei kleuren ( ook in warme herfsttinten ) zijn NU beschikbaar in onze webshop! Klik hier voor een overzicht.

 

We want more retro

Bloomingville zette de toon voor een herfstachtige sfeerbepaling. Maar HK – living doet er nog een schepje bovenop dankzij hun perfecte aanvulling; retro servies, alstublieft!
Houd je van een gezellige mengelmoes? Mix dan lekker de verschillende mokjes en kommetjes door elkaar. Werk je liever in een bepaald kleurenpalet ? Dan hebben we voor ieder wat wils die met oker, groen, blauw, zwart en grijs werkt. Je hoort het al. Aardetinten, aardetinten en nog eens aardetinten deze herfst/winter.

 COMING SOON

DUS; De nieuwe collecties van Bloomingville, Liljebergs en HK – living zijn al bekend. De aap is uit de mouw. Maar we hebben gelukkig nog meer voor jullie in petto! Ook House Doctor komt binnenkort aanzetten met hun prachtige items. En OYOY is NA – TUUR – LIJK ook weer van de partij. Hun vaatdoekjes, gastendoekjes, pannen onderzetters en placemats VLOGEN de deur uit.  Binnenkort alweer back in stock! HOERA!

Ook verwelkomen we binnenkort het label Meraki; met hun zeepjes en lotions zijn ze een perfecte aanvulling in ons badkamerhoekje, waar we nog vol op mee aan de slag zijn. Maar, sst … daar heb ik nog niets over gezegd! #staytuned

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden