INSPIRATIE | Stay Gold

The Christmas season is coming! Happy times! Het is misschien nog een béétje vroeg voor onze huizen te overwelmen met dennentakken en hulst. Maar het is NOOIT te vroeg voor een flinke portie goud. Zo omarm je toch al de gezellige en magische kerstsfeer, maar is het steeds tijdloos!

Perfecte combinatie

Alles ziet er veel meer gesofisticeerd uit met een vleugje goud. Je geeft een luxueuze vibe, zonder er over te gaan. Extra handig is het feit dat goud zoals een jeansbroek functioneert. Alles gaat mooi samen met goud. Denk aan groene tinten met goud, rode tinten met goud, blauwe tinten met goud, … Ook bruin, oker, paars en roze passeren te revue. En ja hoor, het past a - lle – maal!

Dus, welk kleurenpalet jij ook in je interieur hebt geïntroduceerd, een spatje goud, maakt het helemaal af en het past altijd! Ideaal als je je interieur snel een nieuwe boost wilt geven.

 


Alles in een gouden jasje


Een gouden draadmand ? Yes. Gouden lampen ? Jazeker! Gouden vazen ? In overloed!
Het gouden randje is niet meer beperkt tot een randje. Je vindt waxinelichthouders, vazen, manden, servetten en veel meer in onze webshop! De labels House Doctor, Bloomingville sprongen hongerig op deze tijdloze trend.


Om het gemakkelijk voor jullie te maken wijden we een hele pagina aan het thema goud. Je vindt er van alle producten in gouden uitvoering of met een touch of gold!

Klik hier voor het overzicht, shoppen maar! :-)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden