Join our Nordic Living Family!

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Nordic Living Family Member

Ook bij ons kan je deel uit maken van onze exclusieve familie! We verwennen je op en top met korting, een spaarsysteem en maandelijkse leuke acties en privileges enkel alleen voor jou, onze Nordic Living Family Member. Klinkt goed toch?


ALTIJD KORTING
Het allereerste voordeel voor jou als familielid is dat je ALTIJD -5% korting krijgt op al jouw aankopen in onze winkel Huis5 en op onze webshop Nordic Living. In de winkel gebeurd dit aan de hand van het tonen van je QR – code in de webshop kan dit via jouw persoonlijke kortingscode.

SPAREN, SPAREN  & NOG EENS SPAREN
Spaar mee met ons spaarsysteem. Elke euro die je aan ons uit besteed wordt een puntje op jouw spaarkaart. Zowel online in onze webshop als in Huis5. Zo kan je steeds mee sparen voor aantrekkelijke kortingsvouchers.

Bij 100 punten ontvang je een voucher van €7,50

Bij 200 punten ontvang je een voucher van €15

Bij 300 punten ontvang je een voucher van €25

Bij 400 punten ontvang je een voucher van €40

Alle vouchers zijn 6 maanden geldig. Wanneer je de eerste, tweede of derde voucher niet verzilvert dan spaar je automatisch door naar het volgende spaardoel en dus een hogere korting! Bij de laatste voucher van € 40,- begin je automatisch weer op nul en kun je opnieuw sparen. De vouchers zijn niet combineerbaar met andere aanbiedingen en ook de 5% standaard korting is niet samen met een voucher in te voeren, dit laat het systeem niet toe.  Op alle andere momenten kun je uiteraard wel profiteren van de 5% family member korting.

MAANDELIJKSE VERWENNERIJEN
Maandelijks hebben we speciaal voor onze Nordic Living Family Members enkele leuke acties bedacht. Bijvoorbeeld deze maand van 07/04 t.e.m. 15/04 krijgen jullie GRATIS bij elke aankoop een set konijntjes ( small ) van Atelier Pierre. Jullie worden op de hoogte gehouden ivm deze actie via een maandelijkse nieuwbrief.Verder kunnen jullie een pittige Pre Sale, leuke give – aways, aantrekkelijke kortingen en kans op extra spaarpunten verwachten! Leuk, toch ?!

HOE INSCHRIJVEN ?
Je kan je zelf inschrijven via ons online inschrijvingsformulier. Klik hier om rechtstreeks naar de pagina te gaan. Of je kan je inschrijven in onze winkel Huis5.

1.Vul op het invulformulier je gegevens in
2. Open de e-mail op je telefoon
3. Klik op de button “klik hier voor de membercard” en klik op voeg toe
4. Open voor Android de app: Wallet en voor IOS de app: PassWallet
5. Begin met sparen!

De spaarpas werkt alleen op iOS en Android.

Als dit geen aantrekkelijke argumenten zijn om je aan te sluiten bij onze Nordic Living Family ?! ; - )

We verwelkomen je met open armen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden