Kids Cribs & De Sint

  • Geplaatst op
  • Door Dorine Baselmans
  • 0

Een mooie combinatie volgens ons! Want is het eigenlijk niet zo dat onze kinderen (over het algemeen) nogal goed in het speelgoed, hebbedingetjes en kleren zitten? Waar ik zelf altijd blij van kan worden is het oppimpen van de slaapkamertjes van onze kleine kabouters door het sint festijn een beetje te misbruiken ;)

Verwennerij voor mama's & papa's.

Natuurlijk is er ruimte voor speelgoed. Sinterklaas weet echt wel wat die nozems leuk vinden en daar houdt de goedheiligman uiteraard rekening mee. Maar er is niets op tegen, om ook mama een klein beetje te verblijden met wat extra styling van de kinderkamertjes. Een blij snoetje is een must maar overdaad is niet nodig. Waarom niet op deze manier het Sint budget een klein tikkeltje naar je hand zetten? De sint beslist natuurlijk, maar met een klein zetje in de goede richting is iedereen tevreden te stellen.

Speciaal voor de papa’s en mama’s die niet alleen aan speelgoed denken wanneer de sint langs gaat komen, hebben we bijzonder leuke spulletjes. Voor stoere jongenskamers, voor fijne meisjes domeinen en ook voor de speelkamer die net in het zicht is op de begane grond. Dat is een kinderparadijs maar mag toch echt wel een beetje stylisch ogen, ondanks de rommel waar je dagelijks over struikelt?

We hebben super stoere insecten lijstjes van HK - Living, voor de echte natuur - fans. Elke buitenspeler houdt van het vangen van beestjes om deze vervolgens in kistjes met een doorkijk luikje te showen aan iedereen die maar wil kijken. Deze lijstjes zijn daarom zeer gewild bij deze natuurliefhebbers en vallen zeker in de smaak!

 

OYOY: Eenvoud, herkenning en prachtig kleurgebruik.

Voor onze hele kleine vriendjes superleuk, maar ook meisjes van 8 worden blij van zo’n Pipi-paard knuffeldier. Ook de dierenkussens en mobiles zijn een mooie toevoeging in het kinderdomein. Een vloerkleed ‘Around the world’, ‘Adventure’ of ‘Circle’ zorgt voor een instant WOW bij binnenkomst. Door het rustige kleurgebruik kun je alle kanten op als je later nog eens een ander kleurtje op de muur wilt zetten of de gordijnen eens wilt veranderen. En als je in de speelkamer liever geen gekras op de tafel ziet, hebben ze bij OYOY prachtige placemats met leeuwen, pinguïns, beren of de wereldbol. Über hip en nog praktisch ook.

 
Atelier Pierre: stylistisch dierenplezier


Wanneer je de puzzeltjes neemt van Atelier Pierre heb je 2 vliegen in 1 klap! Een houten puzzel waar je mini-me zelf mee aan de slag kan. En is deze af, dan kan hij direct in het interieur ingezet worden. Qua maat kun je starten met een Small variant, maar je kunt ook meteen voor een hele familie gaan. Leuk voor de kinderkamer, maar ook leuk op je eigen schouw! S, M, L, XL, wolfjes, beertjes, lama’s, rammetjes, elanden, konijntjes of hangende elanden voor aan de muur, er is keuze genoeg! Ook in kleur kun je afwisselen: rustig naturel, stoer zwart of sfeervol eucalyptus.

Wanneer je meer van die hangende elanden bent, dan heeft HKliving ook nog een superleuk exemplaar. Ook weer in verschillende afmetingen, ook in naturel en wit verkrijgbaar. Simpel van ontwerp en daardoor zo mooi in zijn eenvoud. Voor de kinderslaapkamer, speelkamer of juist voor in de woonkamer of slaapkamer. Deze jongens geven een instant Scandinavisch sfeertje.


Creatief met Design Letters.

Wanneer je meer voor iets praktisch wilt gaan zijn de porseleinen AJ lettermokjes van het Deense Design Letters ook een leuke tip voor het hele gezin. Iedereen zijn eigen letter, dat is weer eens anders dan de chocolade variant;)

Ook hebben we bijpassende dekseltjes of de ‘cup up’, een simpel en praktisch systeem om deze mokjes aan de muur te bevestigen.

 Keuze genoeg dus! Niet alleen voor de gelovigen onder ons, ook voor suprise avondjes kun je bij ons prima terecht. Wanneer je de optie aanvinkt bij het uitchecken in de webshop, krijg je de cadeautjes ook nog eens gratis ingepakt thuisgestuurd!  

Dus, wil je dit kinderfeest blije snoetjes maar ook een glimlach op je eigen gezicht, aarzel niet en tover niet alleen je woonst maar ook de kindervertrekjes om!Extra in de kijker!

We hebben nog een paar leuke acties en activiteiten op de agenda:

26/11/2016; Workshop Giftwrapping


Actie: Ontvang bij elke aankoop een wolfje van Atelier Pierre cadeauKen je onze Nordic Living Giftbox al ?!
Een compleet wooncadeau voor jezelf of iemand die je liefhebt!
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden