Moeder. Mama. Mam.

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Zeg weet je mama

dankbaar ben ik

en ook nog best trots

op zo’n schouder, een steun

in de branding mijn rots

ja, weet je mama

trots ben ik

en dus dankbaar

voor alles wat je doet

en gedaan hebt

maar ook gewoon

zomaar.

-          Gewoon Jip

Mom life is the best life. Dat is ongetwijfeld zo. Maar af en toe een bedankje voor die prachtige dame is nooit overbodig. Een mooi gedicht, een vrolijke quote, een prachtige foto of knappe spullen voor in het interieur. Allerlei tips die de zon in mamaland alleen nog maar meer doen stralen, passeren de revue deze week! Want, je voelt het al aankomen, binnenkort is het Moederdag!!

Bloem zkt. Vaas

De goede oude klassieker der cadeaus. Een bos ruikers. Zorgt AL – TIJD voor een lach op ieders gezicht! Maar natuurlijk heeft een bos bloemen ook een vaas nodig. En je maakt je cadeau alleen maar af met een prachtige vaas. We hebben enkele leuke exemplaren van Bloomingville en House Doctor die je bloemen alleen maar meer eer aan doen.Decoratieve setjes

Een leuke compositie van allerlei decoratieve items does the trick. Vraag in Huis5 raad, indien je zelf niet weet hoe er aan te beginnen. Maar je kan al snel wat leuke waxinelichthouders en andere spullen bij elkaar steken om tot een tof geheel te komen. De labels Bloomingville, House Doctor en HK – Living hebben een heuse collectie met erg veel keuze! En ken je onze giftboxes al ? Kant – en – klare sets per thema en prijscategorie. Voor ieder wat wils dus!Zeg het met woorden

I Love My Type maakt je lieve gebaar helemaal af met zijn inspirerende en motiverende quotes. I Love My Type zorgde daarnaast ook voor een erg hippe en knappe vormgeving. Win win, dus!
Ook Gewoon Jip slaat de nagel op de kop met hun pakkende gedichten en verzen. Speciaal voor je mama! Erg leuk in combinatie met een transparante lijst van Moebe!Zo, tips genoeg ?! : - )

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden