Na een lange (na)zomer, weer warmte terug in huis!

We hebben lang kunnen genieten van deze heerlijke zomer. Het duurde even, maar toen het zonnetje eenmaal op gang was had ze de smaak te pakken. En wij ook! De parasols van House Doctor vlogen de deur uit, en de ananassen van het mooie Bloomingville waren niet aan te slepen, en wij snappen wel waarom. Stijlvol maar comfortabel in die hitte. Want wat is het warm geweest! Heerlijk in de tuin, onderuitgezakt in je hangmat of schommelend in je schommelstoel van HKliving…. Die zomer kon niet lang genoeg duren.

Toch hebben we zeker ook weer zin in de koudere maanden. Want dat brengt ons weer met beide voetjes op de (koude) vloer….. Je voelt het al aankomen, die koude vloer was in de zomer heerlijk maar met de dalende temperaturen een doorn in het oog! Nee nee, koude voetjes daar houden we niet van. En natuurlijk hebben wij een mooie oplossing voor dat probleem.


Vloerkleden voor zachte voetjes

We hebben een mooie collectie vloerkleden, in allerlei soorten, maten en vormen. De labels HKliving, House Doctor, HAY, Zuiver, OYOY, zorgen voor fijne zachte materialen op onze vloeren. Bijzonder mooi en heel veelzijdig qua kleur, vorm en stijl.

OYOY richt zich niet alleen op ons maar ook op onze kids. De kinderkamer tover je om in een stijlvol paradijs waar niet alleen jij blij van wordt maar je kleine kapoen ook tevreden rond zal kroefelen.

- Op bovenstaande foto vind je The World Rug en Vloerkleed cirkel zwart/wit terug van OYOY. -


HKliving heeft fraaie badmatten maar ook eyecatchers voor je living of hal. En ook Zuiver, HAY en House Doctor hebben prachtexemplaren waar je zeker je woonst een upgrade mee zal geven.

Geen idee welk tapijt je moet kiezen ? Of welk tapijt net je interieur een boost geven ?
Ik zet even wat tips op een rijtje:

  • Kies voor een natuurlijk ogend materiaal; zo breng je wat zachtheid in je interieur en breek je een strakke vormgeving.
  • Ga voor contrast onder een houten tafel op een houten vloer, dit breekt het geheel.
  • Ga ook voor contrast indien je al veel lichte of dicht bij elkaar aanleunende kleuren hebt gebruikt.
  • Kies dan weer voor een zachte kleur indien je al wat contrasterende elementen in je woning hebt die de show stelen.

- Op bovenstaande foto vind je de ronde badmat van HK Living terug en verschillende leukerds van House Doctor -


Wij trakteren!

Omdat we ondertussen de woonmaanden in rollen willen we je verrassen met een 10% extra korting op onze mooiste kleden. De mooiste exemplaren van House Doctor, HK - Living, Zuiver, OYOY én HAY.  Wanneer je op onze site bij onze vloerkleden gaat kijken kom je zelfs nog een paar toonzaal en sale modelletjes tegen, dus neem snel een kijkje!

- Op bovenstaande foto's vind je een lederen vloerkleed terug van HK - Living en het vloerkleed "PURE" van Zuiver. -


Een Atelier Pierre wolfje cadeau

In het voorjaar hebben we al onze klanten van www.nordicliving.be verrast met een cadeautje van Atelier Pierre bij iedere online aankoop. Dat was zo succesvol dat we deze actie graag nog eens herhalen. Van 4 Oktober tot 4 November krijg je bij iedere bestelling een gratis wolfje van Atelier Pierre zomaar cadeau! Wat een feestje wordt bestellen dan! :-)

De Atelier Pierre wolfjes hebben we in zwart en blank hout, wanneer je een sterke voorkeur hebt mag je dit als opmerking vermelden bij je bestelling, hier houden we graag rekening mee. En vind je je nieuwe wolfje helemaal top maar wil je hem graag laten vergezellen door familie leden? Kijk dan snel hier en bewonder al deze mooie houten beestjes. Heb vooral ook even een oogje voor het nieuwste lid van de familie, die rammetjes staan daar zo trots te pronken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden