Najaarskriebels bij Nordic Living!

Wij geven je graag creatieve tips met enkele van onze hippe labels. Om het najaar in te gaan!

Het is nu einde September… De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam aan ( wél heel langzaam dit jaar, maar hé… Je hoort ons niet klagen ;-) ) en hier en daar vinden we al een verkleurd blaadje aan de boom. De heerlijke nazomer gaat voorzichtig over in de herfst en het heerlijke buitenleven maakt plaats voor de fijne warmte van onze heerlijk knusse woonkamers. Tijd om hier weer eens aan de slag te gaan!

Maak deze overgang niet te groot, laat de natuur lekker binnen en ga met organische materialen aan de slag. Allereerst willen we jullie inspireren met de transparante lijsten van Moebe.

Herfstig met Moebe

Maak een mooie herfstige compositie met onze lijsten van Moebe; Pluk een mooie bloem, raap prachtig gekleurde bladeren op of vind een klavertje vier tussen het gras. Ook mooi in zo’n stylisch Moebe frame; een kaart met een lief gedichtje van Gewoon Jip of een foto van die heerlijke zomervakantie waar je nog lekker bij weg kunt dromen en je terug het zeewater aan je voeten laat voelen. Een betere manier om je herinneringen in op te slaan bestaat bijna niet. Deze lijst is trouwens samengesteld uit een rubberen elastiek, 4 delen aluminium of eik waaruit het frame bestaat en 2 transparante zijden plexiglas. Door dit transparante effect krijgt je foto, postkaart, quote of stukje natuur een minimalistische en stijlvolle touch. Dit doet Moebe erg goed en hier zijn we fan van!Kevertjes en bijtjes bij HK - Living

HK – Living komt op de proppen met fijne lijstjes met een gouden kevertje, een gouden bijtje of meerdere gouden insecten. Dit is erg bijzonder aan de muur in je woonkamer en de natuurtrend viert hoogtij in jouw Scandinavische Interieur!
Super tof in combinatie met het hierboven omschreven kader van Moebe, met bijvoorbeeld een takje Eucalyptus. Maar ook erg tof als enige item aan de muur. Voor een echte highlight. HK – Living geeft de botanische sfeer een hele boost door middel van deze leuke lijstjes. Laat de herfst maar komen.

Paperbags van One Must Dash

Kleine leuke accessoires ten top in dit artikel. We geven je nog graag een tip om de natuur binnen te halen. Laat het groen in de “great indoors” verder bloeien terwijl het buiten stilletjes aan in zijn winterslaap gaat. Bewaar een olijfboompje of een andere hippe plant in een toffe papieren zak van One Must Dash. Weer eens wat anders dan die saaie bloempot die je van je tante hebt gekregen. One Must Dash snapt het helemaal, een mooie manier om de natuur in je woonkamer te omarmen en toch die hippe vriendin te verrassen met deze Scandinavische leukerd.

Scandinavisch opbergen met FIGR1

Een muurplankje van FIGR1 geeft je de gelegenheid om een mooi item in de spotlight te zetten. Ook weer makkelijk te verwisselen voor een nieuwe trofee. Een souvenir van die vakantie in Zweden of juist een persoonlijk aandenken aan een dierbare. Sober, stijlvol, Scandinavisch; gewoon en toch heel bijzonder. Naast de wandplankjes “Surface” die tevens in de maten 30cm en 50 cm lang te verkrijgen zijn. Zijn de containers van FIGR1 ook een erg fijne eyecatcher in je interieur. Leuk met wat groens in, een gedroogde bloem of een mooi takje. FIGR1 zet met veel overtuiging een collectie neer met een oog voor functioneel en origineel design. Met een snufje van de minimalistische stijl en afgewerkt met een toefje innovatie is dit label een échte aanrader!

FIGR1 is een Nederlands label dat is opgericht door Hosun Ching & Shirley van Piere. Terwijl Hosun Ching, een productdesigner, zich toespitst op het productieproces en uitvoering, denkt Shirley van Piere na over het conceptuele van een ontwerp. Zij heeft een stertke affectie voor esthetiek en exlusiviteit!

De items van FIGR1 zijn te verkrijgen in een eiken uitvoering, maar ook in een uitvoering van Jatoba hout. Dus voor ieder wat wils. En wie helemaal voor de minimalistische stijl wilt gaan kan maar beter ook eens een kijkje nemen bij hun spiegels. Want die zijn echt om voor te smelten!

Genoeg herfstige interieurtips gekregen ?
Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden