Niet zomaar een papieren zak.

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

De Scandinavische originaliteit reikt ver, érg ver! Ze maken zelfs van opruimen een leuke bezigheid en dit allemaal met "paperbags".

Her en der springen er originele ideeën in het oog. De vraag naar milieuvriendlijkheid en duurzaamheid in combinatie met de Scandinavische (minimalistische & sobere) stijl, zorgt voor een aantal erg leuke verrassingen. Wij presenteren je graag een papieren zak, maar niet zomaar een papieren zak. We veranderen de naam tot “paperbag” want dat klinkt natuurlijk beter ;-)

In plaats van de traditionele opbergers zoals manden, bakken, schuiven en kasten is het nu dubbel zo leuk opruimen met deze handige en ook erg mooie paperbags! One Must Dash heeft voor enkele vrolijke exemplaren gezorgd, met minimalistische en grafische print ( wat overigens ook de rest van hun collectie & Wall Art siert ).

Gemaakt van 100% gerecycleerd papier geven ze een dikke vette knipoog naar het milieu en met hun grafische opdruk naar de Scandinavische stijl!

Leuk zijn ze, toch ?!Ideaal voor knutselmateriaal, speelgoed en plaids in op te bergen. Of erg leuk als eyecatcher in je interieur met een leuk plantje of boompje.

Meer fan van de stoffen varianten ? House Doctor komt je ten rade met zijn exemplaren.Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden