Nieuw bij Nordic Living: ‘THE GIFTBOX’!

  • Geplaatst op
  • Door Dorine Baselmans
  • 0

Wij lanceren de Nordic Living Giftbox! Handig om als cadeau te geven, maar ook leuk om jezelf te verwennen. Gemakkelijk én luxueus!

Een compleet wooncadeau voor jezelf of een ander!


Met de feestmaanden in het vooruitzicht hebben we alvast de koppen bij elkaar gestoken. Waar is behoefte aan en waar kunnen we onze klanten blij mee maken? Wanneer we in de winkel praten met onze klanten horen we vaak dezelfde dilemma’s voorbijkomen. Ik vind dit zóóóó’ mooi! Maar hoe maak ik daar een mooie Scandinavische compositie van? Vaak kopen mensen een complete set in één, met wat in de winkel samengevoegd is en mooi staat te wezen op een tafel. Er zijn creatievelingen die zelf aan de slag gaan maar veel klanten hebben iets meer hulp nodig. Daarvoor hebben wij nu een wel hele fijne oplossing!

9 bijzondere cadeausets


We hebben 9 bijzonder mooie cadeausets samengesteld: http://www.nordicliving.be/giftbox/.  In de winkel staan ze ook te pronken, met een kaartje erbij waarop tips & trucs staan om je Scandinavische interieur compositie mooi te plaatsen. Waar moet ik op letten, wat zet ik waar, welke ondergrond is mooi en nuttig? Hoogteverschillen, materiaal gebruik, kleurencompositie, het komt allemaal voorbij wanneer je een mooie compositie samenstelt.

Speciaal voor de feestdagen maken we er een heel fijn cadeau van. Een praktisch doosje, een mooi papiertje erom en de fijne versiering maakt het helemaal een TOP-cadeau. Wat een glimlach zal dat opleveren J , bij diegenen die het krijgt, of juist bij jezelf! Want een cadeautje voor jezelf mag ook weleens, toch? Vooral nu het leven zich weer vooral binnen afspeelt. De herfst is buiten flink aan het huishouden en de temperaturen voelen voorzichtig al wat winters aan. Binnen gaan de lampjes en lichtjes weer aan…. Het liefst lichtjes in een mooie compositie op je salontafel. Of juist een forse blikvanger op je eettafel, een Scandinavisch tintje is zó aanwezig met deze nieuwe giftboxes.


Giftboxes per thema en budget

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft én omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, hebben we 9 verschillende giftsets voor je klaarstaan. In verschillende prijsklassen, met verschillende thema’s. Earthy toned, Scandinavian chique en Classy botanics voor elke sfeer een andere giftbox.

Het thema: Earthy Toned
“Earthy Toned” is een ode aan natuurlijke materialen, eenvoud en rust. Geïnspireerd door aarde tinten en mooie structuren gingen we aan de slag. Het resultaat is een thema waar rust & sereniteit centraal staat. Denk aan een Nordic Giftbox met een grillige, natuurlijke vibe en zachte tinten.

Nieuwsgierig naar onze Earthy Toned Small, Medium of Large - Giftbox! Klik op de links.

Het thema: Classy Botanics

Met het thema Classy Botanics waan je je helemaal in tropische en exotische sferen. Voor degene met het moto ” altijd vakantie “, is dit assortiment er eentje dat zeker zal aanspreken. Verwacht allerlei materialen en structuren die je helemaal op een tropisch eiland doen wanen.

Klik hier om onze Classy Botanics - Small, Medium of Large - Giftbox te bekijken.

Het thema: Scandinavian Chique

Stijlvol Scandinavisch is een benaming die ons Giftbox thema “Scandinavian chique” typeert. Rijkelijke prints, hippe kleuren, luxueuze materialen met een touch of gold. En dàt allemaal in een klassevol jasje van verfijning en elegantie.

Klik op volgende links om onze Scandinavian Chique - Small, Medium of Large - Giftbox te bekijken.


Korting op iedere giftbox

We weten dat de feestmaanden niet de goedkoopste maanden zijn, daarom hebben we nu een leuk extraatje gekoppeld aan deze giftboxes.  €5 Korting op alle sets!

Natuurlijk zijn deze giftboxes ook superleuk bij een verjaardag, housewarming of trouwerij! Het zijn dan ook blijvertjes, want ook na de feestdagen zullen mensen blij worden van deze instant interieur-oppeppers! We zullen met enige regelmaat nieuwe sets aan de familie toevoegen zodat we up to date blijven met het seizoen en de nieuwe collecties van onze Scandinavische woonmerken. Blijf ons daarom in de gaten houden want naast super cadeau’s zijn het natuurlijk ook mooie sfeerbeelden om zelf geïnspireerd te raken en toe te passen in je eigen huis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden