Nieuw jaar, nieuwe collecties & verwennerij met zachte prijsjes

Het nieuwe jaar brengt ons tal van nieuwe collecties en labels. Dit gaat gepaard met enkele leuke items die onze soldenhoek sieren. Ons begin van 2017 kan niet meer stuk!

Kerstboom eruit, mooie interieur gadgets voor een fijn prijsje naar binnen!


De soldenperiode is een gouden kansje om de leukste interieur items voor een zacht prijsje op de kop te tikken. Prachtige producten gaan de sale in omdat onze nieuwe collecties de ruimte moeten krijgen. De bezem moet er door want Bloomingville gaat alweer bijna leveren! Dat betekent dat je mooie purperen kussens kunt combineren met een fraaie, wollen wandhanger voor bijzonder zachte prijzen. Mint kleurige vaasjes met ranke hals en een glazen stolp om een pronkstukje onder te herbergen. Statige purperen glazen vaas samen met sierlijke ananas en een fris waxinelichtje in wit porselein met gouden sterren.  Mooie kussens; ook een groot formaat voor op de grond, fijne wandhaken, praktische glazen en exotische bladeren. Met de kaleido’s; groot en klein, de hippe theedoeken van HAY en sierlijke waterflessen van HK Living tover je je interieur om tot een vrolijk geheel. Er komt vanalles voorbij dus kijk snel op onze solden pagina! OP = OP, dus snel zijn is de boodschap.

Wat brengt het nieuwe jaar ons ?

Greenery

Zoals jullie misschien al hebben opgemerkt is de nieuwe trendkleur van het jaar, dat Pantone elk jaar zo zorgvuldig uitdoktert ; Greenery. Een frisse groene kleur, om de natuur binnen te halen. Maar ook gewoon op te frissen. Groen is een rustgevende kleur dat harmonie, hoop en groei symboliseert.  Zijn dat geen goede voornemens voor het jaar 2017 ?! ;-)Bloomingville goes 70’s, suède & natural!


Oh God, we love the 70’s. Bloomingville speelt er helemaal op in met hun nieuwe voorjaarscollectie. Warme kleuren, getint glaswerk, gevlamd keramiek, retro vibes en suède, suède, suède! Wij kozen de meest stijlvolle interieur gadgets uit om jouw woning helemaal om te toveren tot een magazinewaardig plaatje. Waxinelichthouders, vazen, wall – art, kussens en nog veel meer zijn in aantocht. Houd zeker onze webshop in de gaten! COMING SOON & STAY TUNED.
Een vernuftig design aan je muur: STRING

STRING is onze eerste nieuwkomer van dit jaar. Je kan alvast de pocket – versies van deze leukerd in onze webshop vinden. Maar binnenkort kan je zelf aan de slag om je eigen wand – opbergsysteem in elkaar te puzzelen.

Want STRING is bijzonder, tijdloos en functioneel. Dit super flexibele en minimalistische opberg systeem heeft een reputatie verdiend als een van de grondleggers van het moderne Scandinavische design. Ieder component is zo goed doordacht dat het onuitputtelijke mogelijkheden bied in combinaties en variaties. Je maakt je kast volledig naar eigen ontwerp, afmeting en indeling. Het kan altijd nog aangepast, getransformeerd of juist uitgebreid worden, naar eigen wensen. Klinkt dit als muziek in de oren ? Ook hier STAY TUNED!!WORKSHOP

We gaan 2017 in met creatieve vingers! We hebben het voornemen om de leukste workshops en demo’s op de agenda te zetten. Scandinavisch stylen, een workshop rond styling met bloemen, tafeldekken en nog veel meer!!
Alvast open voor inschrijvingen en op het programma: 100% Scandinavisch stylen door FREA HOME FACTORY! Inschrijven kan via een mail naar info@nordicliving.beAl dit nieuws is nog lang niet alles! Next up: House Doctor, HK – Living en een speurtocht naar nieuwe labels op de SHOW – UP beurs in Amsterdam. SPA - NNEND!

Tot snel!

- Team Nordic Living

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden