NIEUW | PRACHTIGE WOONITEMS IN DE KIJKER

De leukste "must have" - items zijn naar binnen gekropen in onze woonwinkel HUIS5 en webshop Nordic Living. We zetten ze graag allemaal op een rijtje! Want ze zorgen voor een heus kers - op - de - taart - effect!

 

 

Het kleurenpallet van dit seizoen is meer dan duidelijk! We gaan we warme toer op; dit werd uitvoerig besproken in een vorig artikel. Maar het blijft een aanwezige factor! Bloomingville, House Doctor, HK - Living en vele anderen hebben vurig de aardetinten een verwelkomt. Deze warme rode en amberkleurige tinten in combinatie met diep blauwe of groene tinten zorgen voor een prachtig kleurenspel in jouw interieur. Diepgang, mysterieus en gezellig zijn de keywords!
Om het jullie gemakkelijk te maken pikten we enkele producten uit die volgens ons de MUST HAVES zijn van dit seizoen; watch and learn!1. De Deco Globes van Bloomingville zorgen voor een echte 70's vibe!

2 & 12. Warme botanische vibes met Liljebergs; hun nieuwe collectie liep over van pracht en praal in allerlei leuke herfstkleuren. Ook het lieveheersbeestje ( Nr. 12 ) past helemaal in je herfstinterieur!

3 & 13. Het Sandrine - servies van Bloomingville bewijst dat keramiek en lekker eten perfect samen gaan. 

4. Lekker onder de wol met deze mooie plaid van Bloomingville, naast een zacht materiaal heeft deze plaid ook nog eens een zacht prijsje!

5 & 7. Hup! Naar de badkamer! De zeep en wattenstaafjes vinden er hun weg dankzij deze knappe badkameraccessoires van Bloomingville.

6. Voor een speelse touch aan je interieur zorg je toch gewoon voor een cherry on top ?!

8. Ook een huisparfum is aan de orde! Deze kaars van Meraki brandt 35 uur lang en vult de hele ruimte met een frisse geur.

9. De albert kuipjes van zuiver krijgen een groeischeut! Nu ook barkrukken te verkrijgen!

10. Diep rode accessoires, zoals dit waxinelicht van Bloomingville, houden je warm tijden de koude winterdagen.

11. Stay true to yourself! En dat lukt ongetwijfeld dankzij de Bandit Copper spiegel van Zuiver.

Tips genoeg! Wat denk jij ?!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden