Nieuw: Workshops bij Nordic Living

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuw: Workshops bij Nordic Living

We hebben allemaal wel van die momentjes, dat je naar je interieur kijkt en denkt: het mist iets maar ik weet niet wat! Of je wilt eens iets helemaal anders in je interieur.

Als je het door een professional wilt laten aanpassen hangt er natuurlijk een prijskaartje aan. Maar wat als je dit gewoon zelf kunt! Met een klein beetje hulp richt je je hele huis in hoe jij het wilt en je geeft het de stijl die jij voor ogen hebt.

Daarom houdt HUIS 5 in samenwerking met Kleurkracht.HS een workshop 'inspiratiebord maken'. Of je nu je hele woonruimte wilt restylen of de wanden in je woning een ander kleurtje wiltgeven, je kunt met deze workshop alle kanten op.

Dus ben je een grote fan van de Scandinavische en pure woonstijl en zou je graag willen weten hoe je deze stijl toepast in je eigen interieur? Kom dan gezellig naar onze interieurworkshop. Tijdens een toffe avond krijg je de kans om je eigen inspiratiebord te maken, hiermee kun je dan zelf thuis aan de slag. Alle materialen worden aangeleverd, zoals ook een hapje en een drankje! Tip: leuk voor een avondje uit met vriendinnen!Datum en locatie

Op donderdag 24 september van 19.30 tot 22.00 uur in HUIS 5, Grote Markt 5 in Diest.


Inschrijven

Inschrijven kan via info@nordicliving.be. De workshop kost 25 euro. Je inschrijving is definitief na betaling van het inschrijfgeld op rekening BE94 6528 3663 7614 t.a.v. PURE Wood Design (o.v.v. Workshop Huis 5). Wacht niet te lang; er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

In het najaar volgen nog meer workshops, zoals de workshop 'mooie interieurcomposities' maken in je eigen woning. Houd voor meer info vooral facebook en workshops pagina in de gaten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden