Nieuwjaar! Nieuwe inrichting!

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuwjaar! Nieuwe inrichting!

Een nieuw jaar vraagt om een frisse start. Je hoeft natuurlijk niet meteen je hele interieur om te gooien, maar een paar kleine subtiele aanpassingen kunnen het gevoel van een compleet nieuwe omgeving geven.
Bij Nordic Living weten we maar al te goed hoe nieuw je interieur kan aanvoelen door een paar kleine aanpassingen. Uiteraard zijn er honderden mogelijkheden, Maar een goede start is al een likje verf op de muur. Dit kan heel subtiel met een grijstint, maar natuurlijk is een hele krijtverf muur bijvoorbeeld ook leuk.

Je kunt je interieur ook aankleden met een eyecatcher zoals een comfortabele nieuwe HAY loungebank of een fijn vloerkleed, wat net dat tikkeltje meer kleur biedt. Zachte kussens of glaswerk maken het net dat tikkeltje meer af. Specialer is het om een wand te bekleden met mooie tekeningen, kunst of posters van One Must Dash.
Houdt altijd in je achterhoofd dat je je eigen stijl en smaak er in verwerkt. Hoe persoonlijker je het maakt hoe meer je er van zult kunnen genieten.

Maar alles begint natuurlijk met de grote schoonmaak. Wat kan er weg, wat wil je bewaren en wat geef je bijvoorbeeld aan een goed doel of aan vrienden. Wil je het toch bewaren, maar ligt het er rommelig bij? Een stoere kast van bijvoorbeeld HK-living staat niet alleen geweldig, maar zo kun je ook nog is al je spullen netjes opruimen.

Benieuwd naar de samenstelling van hierboven? Je kunt alles vinden op de onderstaande links.

HK-living tv meubel grijs
HK-living glazen flessen
HK-living Lab lamp
One must dash poster the only way is up
HAY about a lounge stoel
HAY Dot vloerkleed/ hot pink
House doctor Sierkussen graphic grijs

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden