Nog eventjes... en dan is het Lente!

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0
Nog eventjes... en dan is het Lente!

Wij kijken alvast uit naar de lente met de leuke nieuwe labels en spulletjes van Nordic Living!

Nog eventjes… en dan is het lente!

De lente brengt niet alleen een zonnetje maar ook een heleboel leuke Scandinavische woonaccessoires mee bij Nordic Living!

Hebben jullie ook zo genoten van het zonnetje buiten vorige week? Het voelt nog wat winters aan en het weekend begon alweer winderig en regenachtig, maar bij ons beginnen de lentekriebels alvast op te komen. Wij, bij Nordic Living kunnen er daarom ook niet aan weerstaan om jullie alvast enkele leuke nieuwtjes mee te geven. Want apetrots zijn we!

Na een wervelend bezoek aan de beurs ( lees hier het uitgebreid verslag ) waar we de leukste items op te kop hebben getikt voor jullie, sijpelen er alvast enkele nieuwe producten binnen. Je ziet ze al terug in onze webshop en in onze rekken te Huis5.

Atelier Pierre
We stellen je daarom ook graag voor aan Atelier Pierre. Een Belgisch label met ongetwijfeld een hart voor dieren. Het familiebedrijf Vanhalst biedt dankzij dit label jonge ontwerpers een podium, genaamd Atelier Pierre. Deze vrolijke vernuftige dieren passen perfect in je Scandinavische interieur. Handig als cadeau, een leuk statement in je woonkamer of  het kleine exemplaar siert vrolijk op je bureau. Ook kinderen zijn er weg van.  Een puzzelpakketje om u tegen te zeggen!
Van het ene Scandinavische interieur naar het andere..

Bloomingville
Ook Bloomingville is een nieuwkomer, deze was je ongetwijfeld al eens in onze webshop tegen gekomen. Maar we vertellen er graag nog eens een keertje over in deze blog, want, enthousiast zijn we!

Bloomingville is een Deens label dat graag rauwe en sobere materialen combineert met een vintage of catchy kantje. Zo ontstaat er een zekere vrolijkheid en frivoliteit dat perfect past in ons aanbod van Scandinavische woonaccessoires. Popel jij ook al voor zo’n leuke ananas en cactus? Of word jij ook wild van die leuke stippen?

De natuur binnenhalen kan in zijn figuurlijke vorm maar letterlijk kan het zeker ook!

Nieuwe collecties
Vazen in alle soorten, vormen en maten. Van keramiek naar glas. House Doctor heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. Erg mooie uitvoeringen die perfect te combineren zijn in je Scandinavische interieur. Overigens ook leuk op een tafel van Pure Wood Design ;-).
Naast Atelier Pierre, Bloomingville vind je ook House Doctor online!

En in vazen moeten natuurlijk bloemen of takken. HK Living heeft super toffe exemplaren die niet te onderscheiden zijn van echt. Geen groene vingers nodig hoor! Haal de natuur binnen is ongetwijfeld hét van hét dit jaar.


Wij zijn alvast geïnspireerd en hebben al honger naar meer! Jij ook?!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden