Nordic Living is online!

  • Geplaatst op
  • Door Natascha Scheper
  • 2
Nordic Living is online!

Een beetje trots zijn we wel! Onze nieuwe webshop staat boordevol pareltjes.Met trots melden wij dat onze webshop is geopend! Met veel aandacht en liefde hebben we een collectie voor je samengesteld van pure en stijlvolle woonartikelen. We hebben de webshop bovendien makkelijk en veilig gemaakt in gebruik.

Nordic Living is ontstaan vanuit een intense passie voor wonen! In onze webshop shop je een combinatie van pure, sobere en veelal Scandinavische woonmerken. Op dit moment hebben wij HAY, HK-living, Housedoctor, Leitmotiv, Presenttime, PURE Wood Design en Zuiver in de collectie.

We stellen ons graag even aan je voor. Mascha en Natascha zijn de gezichten achter Nordic Living. Nadat Mascha een aantal jaren geleden samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Nordic Living was een feit! Achter de schermen zorgen Mascha en Natascha dat jij de fijne woonspullen op tijd ontvangt en staan we klaar voor al je vragen.  

Vanaf februari 2015 kun je de collectie van Nordic Living ook realtime shoppen in hartje Diest. Hier verbouwen wij op dit moment een historisch pand aan de Grote Markt 5. En weet je wat zo leuk is? In deze winkel vindt je straks niet alleen de items van Nordic Living maar ook onze eigen meubelcollectie PURE Wood Design.

Hartelijk welkom bij Nordic Living!

Groetjes
Mascha en Natascha
Het Nordic Living team


Reacties

  1. Natascha Scheper Natascha Scheper

    Heel graag gedaan Nele, leuk dat je zo blij bent met je spulletjes, geniet er nog van! groetjes Nordic Living

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden