Nordic Living Weddings

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Dit weekend ben ik getuige geweest van het reilen en zeilen van een trouwfeest. Het was een trouwfeest om U tegen te zeggen. Maar het deed me wel nadenken over de kleinste details rond styling, decoratie én cadeau’s om deze dag helemaal het neusje van de zalm te geven.


Styling & Decoratie
Of je trouwfeest zich nu waant in de bohemien style, over the top glitter & glamour, stylisch klassiek, gezellig retro of tot in de puntjes Scandinavisch. Decoratie & styling is een absolute must. Met vooraf een uitnodiging die al een tipje van de sluier doet oplichten over hoe het thema van die dag gaat zijn, die overigens bij je gasten de nodige nieuwsgierigheid op werkt. Met daarna een op en top gestyled feest helemaal in thema. Zorg je naast de al aanwezige porties liefde, geluk en vrolijkheid voor een sfeervolle dag, een topper van formaat.


Dus, liefste lezer, als jij dat ene gelukkige meisje of jongen bent die straks jouw geliefde diep in de ogen mag kijken en het “ja-woord” mag zeggen. Lees dan zeker verder want we geven je graag tips voor jullie mooie dag!

Enkele ideetjes
De ceremonie is een speciaal moment. De laatste tijd zijn er meer en meer koppeltjes die naast de ceremonie op het stadhuis, kiezen voor een eigenhandig ineen gestoken ceremonie met de nodige persoonlijkheid samen met vrienden en familie.
De aankleding daarvoor is dan ook erg belangrijk, je creëert een sfeer naar keuze die dit intieme moment helemaal afmaakt en voor eeuwig in je geheugen gegrift staat.

Een wandelpad met kaarsjes die sieren in leuke waxinelichthouders van House Doctor of Bloomingville. Is het buiten ? Dan hebben we prachtige lantaarns die mooi aan takken hangen en je de weg wijzen naar jouw husband or wife to be.


Creëer helemaal een fijne sfeer met leuke lampjes zoals het lampensnoer van House Doctor. Deze leuke ideetjes passen perfect in elke stijl en thema van jouw feest!

Na de spannende ceremonie gevuld met happy tears is het tijd om even op kracht te komen. De lunch die dan volgt met de suite kan ook perfect in stijl!

Grote vazen op tafel met wilde bloemen of keurig afgewerkte boeketjes, stijlvol servies met een leuke servet. Of ander kleine decoratieve elementen ( zoals die van Bloomingville ) die het kleinste detail zijn voor een leuke sfeer.  Maak zelfs het toilet sfeervol met de leuke tegelstickers van Tile Junkie. Wat dan weer handig is, is dat je deze items kunt hergebruiken voor het avondfeest. Trek een mooie lijn door naar het avondgebeuren. Want dan is het tijd om je dansschoenen aan te trekken en je mooie dag in thema af te sluiten! 


Het gastenboek en de bedankjes zijn vaak de vergeten elementen van een feest. De dansbenen zijn moe en sommigen hebben al een glaasje teveel op. Moe, uitgefeest en meer als voldaan is het tijd voor een laatste boodschap en een bedankje.

Maar een gastenboek hoeft niet altijd een gastenboek te zijn. Denk eens aan “a message in a bottle”, laat je gasten jouw ultieme tip voor een date geven, schrijf het op een papiertje, rol het op en stop het in een fles! HK - Living heeft erg leuke waterflessen die hiervoor geschikt zijn. Of zorg voor een leuke zitbank, waar de gasten vervolgens hun boodschap op kunnen schrijven en laat dit een eeuwig aandenken zijn die siert in je tuin.
Pure Wood Design heeft enkele mooie exemplaren die perfect buiten en binnen kunnen vertoeven.Dan last but not least is het tijd voor dat ene bedankje. Stop het in leuke manden van House Doctor Of Present Time. Of hang ze op aan een rekje. House Doctor zorgt voor leuke metalen rekjes waar je je bedankjes op een originele manier kan ophangen. Dan zullen deze hebbedingetjes zeker niet aan het oog ontgaan!
Cadeautips
Omdat wij bij Nordic Living trouwfeesten erg leuk vinden geven we je graag nog enkele cadeautips om het gelukkige paar een mooie toekomst toe te wensen.

Leuke vazen, waxinelichthouders, stijlvolle posters van One Must Dash zorgen zeker voor een tof cadeau. Want Husband and wife to be gaan straks ook in een mooi huis wonen dat zeker de nodige aankleding vergt. Klik op hier voor meer cadeautips!

Maar naast de leuke cadeau’s hebben we een nieuw concept gelanceerd voor de happy couples. Genaamd Wedding dreams


Wedding dreams
Met onze nieuwe 'Wedding Dreams' willen we aanstaande echtparen de gelegenheid bieden om hun Scandinavische interieur droom waar te maken. Gasten kunnen elk gewenst bedrag storten op naam van het echtpaar, zodat deze newlyweds hun dromen waar kunnen maken. Na hun mooiste dag komen ze naar Huis5 en kunnen zij hun keuze maken. Vaak hebben zij al lang vooraf gedroomd over hun inrichting en hebben zij hun wensenlijstje al klaar; een mooie PureWoodDesign tafel, 6 of 8 statige HAY stoelen, een vloerkleed van HouseDoctor en fijne Nordic living accesoires. Soms zijn de gedachten al lang afgedwaald naar een sfeervol Scandinavisch plaatje in huis, maar moeten er nog ideeën worden opgedaan of knoopjes worden doorgehakt. Allemaal prima. Jullie krijgen de tijd, tips en tricks geven we graag en mee dromen doen we sowieso ;)

Wanneer je meer informatie wenst of je Wedding Dream waar wilt maken, mail dan naar info@nordicliving.be.

Heb je al zin in je trouwfeest ? Je zal vast uitkijken naar deze mooie dag. Of ben je binnenkort gast ? Dan hebben we je hopelijk een tikje nieuwsgierig gemaakt voor wat je te wachten staat!

Wij gaan alvast nog even nadromen van al dit moois!
Tot ziens!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden