Projectinrichting op maat door Pure Wood Design & Nordic Living!

  • Geplaatst op
  • Door Dorine Baselmans
  • 0

Projectinrichtingen op maat door Pure Wood Design en Nordic Living, van ontwerp, moodboard tot realisatie van uw industriële horeca-, winkel- en kantoorinrichting.

Dat we bij, ons broertje, Pure Wood Design gespecialiseerd zijn in industriële tafels en houten meubelen gemaakt van gerecycleerd steigerhout, eikenhout, oeverhout, chipwood en sloophout is bij veel mensen ondertussen wel bekend. Onze klantenkring is groot en spreidt zich uit over de Benelux en Duitsland. De olievlek wordt steeds groter! Ondertussen worden ze ook steeds vaker gevonden door bedrijven.

Horecaondernemers, winkeliers, kantoren, universiteiten, you name it, en we hebben ze al voorbij zien komen! Projectinrichting is dan ook al lang geen ondergeschoven kindje meer bij Pure Wood Design. Zeker niet, het is ondertussen een volwaardige tak van ons bedrijf waar we trots op zijn!

 

Een specialisatie waar we Pure Wood Design ook samen kunnen brengen met NordicLiving.be, want naast maatwerk houten tafels, kasten, toonbanken, displays, bureaus, banken, statafels en bijvoorbeeld vergadertafels op sta hoogte gaan we voor volledige inrichting van uw pand. Houtsoort naar keuze, want we hebben zoals gezegd een heel palet aan houtsoorten naast ons geliefde steigerhout, vaak gebruikt in een fraai design met stalen frame of onderstel. Verlichting, bureaustoelen of juist een Scandinavische design stoel, kussens, aankleding en afwerking behoren allemaal tot de mogelijkheden bij onze projectafdeling.

We gaan samen brainstormen, maken hierna een moodboard en gaan weer in gesprek om alle details te belichten en worden scherp gehouden door de doortastende ondernemers die natuurlijk specialist zijn in hun eigen vakgebied. Samen komen we uiteindelijk tot een ontwerp en offerte waar we allemaal blij van worden. Alles in overleg en niets aan het toeval overgelaten gaan we aan de slag in ons atelier om zo alle deadlines te halen en de ondernemer op zijn wenken te bedienen.

 

Naast het ontwerp en de realisatie komen we uiteraard leveren en monteren en zijn tevreden wanneer alle partijen dat samen met ons zijn. Ook service achteraf hoort daar natuurlijk bij. Uw inrichting is tevens uw visitekaartje voor uw klanten en daar zijn we ons terdege van bewust. Alles moet kloppen en het totaal plaatje hoort volledig naar wens te zijn.

Scandinavisch, stoer & robuust zijn natuurlijk onze kernwoorden, maar we passen ons uiteraard aan. Zo hebben we zeer elegante projecten afgeleverd bij chocolatiers en kledingwinkels maar ook robuuste & stoere meubelen gemaakt voor een Universiteit, waar deze banken en tafels toch echt wel tegen een stootje moeten kunnen.  We gaan dus van gouden frame met glazen displays en natuurstenen blad tot steigerhouten bureau met blokpoten en alles wat daar tussen zit. Zoals gezegd; bureaustoel, marmeren bijzettafeltje of stoere industriële lamp, het kan allemaal.

 

Het zeer populaire Scandinavische interieur is naast prachtig en stijlvol ook nog eens tijdloos. Rustige tinten en natuurlijke materialen als basis geeft flexibiliteit voor accessoires en accenten die makkelijk vervangbaar zijn wanneer je na een paar jaar een ander look wilt geven aan je interieur. Een belangrijk voordeel wat je met onze steigerhouten meubelen makkelijk kunt bewerkstelligen. Ook qua afwerking zijn er allerlei mogelijkheden, aangepast aan het gebruik van de Scandinavische meubelen en woonaccessoires, advies op maat. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Betrokkenheid, kennis van zaken, creativiteit en klantvriendelijkheid, dat is waar we bij Pure Wood Design voor staan.

 

Graag gaan we samen met u aan de slag! Voor meer informatie of een afspraak kunt u mailen naar info@purewooddesign.be .

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden