PUUR BELGISCH | Atelier Pierre

Het hele jaar zijn de diertjes van Atelier Pierre van toepassing. Een verjaardag, Pasen, de Sint, Kerst, … kortom een cadeau voor jong en oud. En om dat deze leuke collectie op zoveel vlakken inzetbaar is zetten we het graag in de kijker! Want met cadeautips begin je nooit te vroeg, vinden wij!

 

Christmas vibes
Natuurlijk vinden de elandjes en beren hun weg naar jouw woonkamer tijdens de kerstperiode. Voor een extra kers op de taart aan je kerstdecoratie moet je bij Atelier Pierre zijn. De elanden zijn te verkrijgen in zwart of naturel. Daarnaast zijn beide ook nog eens in verschillende formaten beschikbaar; small, medium en large. Een trio van deze maten is trouwens een heuse eyecatcher! Ga je liever voor een schattige beer ? Ook deze knapperd past PER – FECT in je kerstsetting.

TIP: tijdens een kerstdiner zijn de small – varianten, met hun 2,95 euro, een erg leuk weggeefcadeautje

 

 

Voor jong…


Kinderen zijn helemaal weg van Atelier Pierre. Dankzij hun gestileerde, stoere en vernuftige design wek je een scala aan verbeelding op bij kinderen. In een kinderkamer staan ze ongetwijfeld prachtig te pronken. De konijntjes, lama’s en wolfjes in het bijzonder! Voor een stoere jongenskamer is de wolf, in zwarte uitvoering een heuse aanrader. Misschien een goede tip als schoen cadeautje?

 

 

… en oud…
Met een stoere eland of wolf, maak je ongetwijfeld je vader, broer, neef of vriend blij. Het is namelijk een neutraal decoratie item waar veel mannen voor te vinden zijn! En heeft deze mannelijke figuur toevallig “ram” als sterrenbeeld ? Dan is het rammetje van Atelier Pierre een leuk cadeautje met een humoristische knipoog!

Houdt jouw vriendin, vrouw, nicht, zus of moeder van een Scandinavisch tintje in huis ? Dan maak je ook haar zeker en vast blij met een exemplaar van Atelier Pierre. Dankzij hun sobere uitvoering, natuurlijke materiaal en gestileerde vorm sluiten zijn nauw samen aan de Scandinavische stijl! Niet teveel poespas, gewoon klare duidelijke (dieren)taal !

 … maar ook voor je budget

Heb je een groter budget of een kleiner centje op zak ? Geen probleem! Het werd al verteld maar door de verschillende maatvoeringen spreken we ook over verschillende budgetten.
Het small – formaatje van Atelier Pierre begint met een prijs van €2,95, medium – formaat vanaf €12,95 en de large formaten beginnen vanaf €28,50.  

TIP: Ben je op zoek naar een originelere wenskaart ? De small – formaatjes zijn ideaal als cadeau/wenskaart.

 

Klik hier om de volledige collectie van Atelier Pierre te bekijken!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden