Summervibes | Time to travel!

Heb jij je koffers al gepakt ? Of nog een leuk weekend, reis of citytrip in het vizier deze zomerperiode ? Een leuke toilettas, make – up tas of medicijnen zakje kan NIET in je koffer ontbreken!
En laten we nu enkele héél erg leuke exemplaren in ons bezit hebben!

Natural vibes met House Doctor

We kennen al een tijdje de grafische exemplaartjes van House Doctor. Ze zijn compact, eenvoudig en hebben erg fijne prijsjes. Altijd hip gepakt en gezakt met deze leukerds.

 

Maar vanaf dit jaar gaan ze wat meer een natuurlijke kant op met hun nieuwe collectie aan tasjes en zakjes. Dankzij kleurrijk haakwerk creëren zij PRACH – TI – GE toilettasjes die naast heel erg mooi ook nog eens stevig en van goede kwaliteit zijn! Welke vind jij leuk ? De groene met zijn verschillende kleurtinten pronkt alvast in mijn badkamer! TIP: ze moeten zeker niet onderdoen als een leuke pennenzak of als zakje voor creatief materiaal.

Origineel met House Of Products

De toiletzakjes van House Of Products ( HOP )  bieden een origineel product aan gemaakt van Tyvek. Je kent Tyvek misschien wel van de papieren festivalbandjes. Wel dat is ook het materiaal waaruit hun Toilettassen en make – up zakjes zijn gemaakt! Origineel, milieuvriendelijk en ook nog een gebruiksvriendelijke. Want deze zakjes zijn uitwasbaar, dus geen nood bij een uitgelopen flesje zeep.ATTENTIE: Nordic Living Family Members!

Ben je Nordic Living Family Member van ons ?! Dan hebben we een erg fijne actie voor jullie in petto!
Van 10/07 t.e.m. 22/07 geniet je van EXTRA spaarpunten bovenop de punten die je spaart tijdens je aankoop. Bij aankoop van een toiletzak of make – up tas van het merk House Of Products of House Doctor. Fijn, toch ?!

Wil je graag Nordic Living Family Member worden ?

Geen enkel probleem! Wij omarmen iedereen die deel wil uitmaken van onze familie! Inschrijven is heel simpel. Dat doe je door hier te klikken.
De voordelen ? KEI interessant! Je krijgt ALTIJD 5% korting op je aankopen in onze webshop Nordic Living of in onze winkel HUIS5. En je spaart bij elke aankoop punten waarmee je kan sparen voor aantrekkelijke kortingsvouchers. Daarnaast geniet je maandelijks van leuke acties speciaal voor Nordic Living Family Members. Bekijk het een beetje als een VIP treatment!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden