Sweet dreams voor de kleintjes

Allerlei kinderpret in interieurland. Dankzij OYOY, Atelier Pierre & Design Letters!

De kinderwereld heeft veel moois te bieden, de verbeelding en fantasie van kinderen is eindeloos. De eerlijkheid van een kind reikt zelfs nog verder en kernwoorden zoals vrolijkheid, speels en kleurrijk, zijn er enkele die hen typeren. En zo zit dat ook met de leuke items die je kan vinden voor de kinderkamer. Pas maar op want hier worden de mama’s ook hebberig van! : - )

Lekker knuffelen

Bij OYOY speelt de verbeelding ook een grote rol. Want de leuke knuffels die ze op de markt brachten laten kinderharten sneller slaan! Dierenfiguren met leuke motieven, een knap jasje of een grappige proportie kan je bij OYOY terug vinden. Is jouw kleine koter meer fan van de grappige hond Slinkii ? Of misschien van het aapje Mr. Nelson ? Naast een mooie knuffel kunnen deze vrolijkaards ook dienen als kussen in het kinderbedje of kinderzeteltje. Dubbele functie? Yes, please!Let’s play!

De wondere wereld der verbeelding is eindeloos en dat vertaalt zich helemaal in het speeltapijt van OYOY! Het tapijt “The World” is ideaal om de kinderkamer een speelse toets te geven, maar is ook een erg leuk tapijtje om je kleintje aan de slag te laten gaan met zijn of haar favoriete speelgoed. Het “Adventure” tapijt zorgt er voor dat je mini-me steeds zijn of haar bestemming bereikt. Met autootjes spelen wordt zo een mooie bezigheid. : - )Een speeltapijt wordt mooi met de functie opbergen verweven dankzij de Play Sacks van OYOY. Een opbergzak met een vrolijk motiefje dat zich met het openen ontpopt tot een heus speeltapijt. Makkelijk, mooi en geen rommelige speeltjes meer doorheen heel het huis!

Cup it up

Een speelse toets wordt wel geapprecieerd in een kinderkamer. En daarom zijn de mokken van Design Letters zéker gepast. Deze mokken, je leest het goed, “mokken” zijn uiteraard geschikt voor een lekkere chocomelk. Maar decoratief kom je er ook een heel eind mee. Maak inspirerende woorden of de naam van je kind. Ook de eerste letter van de naam van je kleintje geeft al een fijne speelse toets aan de kamer.  Dankzij de bijpassende deksels uit eik of zwart gelakt hout tover je zo’n mokje in een oogomslag om tot een leuk voorraadpotje. Samen met de cup – it – up wandsystemen kan je deze mokken ook nog eens kwijt aan de muur. Speelse composities afwisselend met een plantje en een dekseltje zorgt voor een echt speels geheel!Nog meer dierenpret

Kinderen zijn helemaal fan van Atelier Pierre. Deze gestileerde houten exemplaren zorgen voor een vrolijke noot in hun slaapkamer. Er zijn dan ook verschillende diersoorten beschikbaar; beren, elandjes, lama’s, rammetjes, konijntjes en stoere wolfjes in allerlei maten!Oeps! Gemorst!

Niet enkel voor in de kinderkamer maar ook voor in de keuken komt OYOY in beeld! Hun placemats veroveren elk kind. Een fruitpapje of boterhammetje eten gaan niet meer gepaard zonder een glimlach, dankzij de vrolijke placemats van OYOY! Een schattige pinguin, een stoere leeuw, een lieve beer, de grappige hond "slinkii" of een avontuurlijke wereldkaart sieren voortaan je eettafel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden