TIP | Allerlei huiskamergeurtjes

Door de herfst – en wintermaanden stralen onze woonkamers gezelligheid uit. We steken al eens de haard aan. Kruipen alweer lekker dicht tegen elkaar aan op de sofa, onder een plaid. En een geschikt huisparfum maakt het plaatje helemaal af. Nieuw in onze collectie zijn de geurkaarsen en geurstokjes van Meraki, maar ook HK – Living heeft een collectie sojageurkaarsen. En laten we ook de geurkaarsen van Me&Mats niet vergeten!

 

HK – Living

 

De sojakaarsen van HK – Living hebben naast hun leuke vormgeving ook nog eens een erg lekker geurtje. We verwelkomen de geuren; Bosrijk Amber, Aziatisch Citroengras en Fris Katoen. Voor elke neus wat wils dus! Al deze geuren zijn omarmd door een prachtige vormgeving. Een keramieken potje met gevlamde tekening; in paarse -, groene -, of beigetinten. Hello, earthy tones!
Dat heeft HK – Living goed bedacht! Wat ze verder nog goed bedacht hebben is de keuze om een sojakaars te ontwikkelen. Natuurlijke materialen met een kleine ecologische voetafdruk, dankzij het sojawas. Onschadelijk, langere branduren en sterkere geurverspreiding. Niets dan voordeel dus!

 

Ohja, wist je dat een vlek van een sojakaars makkelijker te reinigen is dan een gewone parafinekaars ? Geen angsten meer om het hardnekkige kaarsvet uit te kleren te krijgen, dus!

 

 

 

Me & Mats

 

We hebben ze al een tijdje; de geurkaarsen van Me & Mats. Een ideaal cadeautje voor de mensen om je heen die je liefhebt! Want naast een waanzinnig lekkere geur van watermeloen, patchouli en pompelmoes, zijn de kaarsen ook nog eens verpakt met een liefhebbende quote op maat. Quotes zoals; “Trust your gut.” en “ Magical things can happen.” passeren de revue. Dé ideale manier om iets liefs te zeggen en daarbij iets fijns te geven. De Me & Mats geurkaarsen vind je in allerlei uitvoeringen. Voor elke gelegenheid en persoon vind je een geschikte geurkaars!

 

 

 

Meraki

 

Meraki ruikt waanzinnig goed. Hun geurkaarsen, bedoel ik dan natuurlijk! Naast geurkaarsen brachten zij ook een assortiment geurstokjes uit. Je hebt de mogelijkheid om de geuren Fresh cotton, sandalwood & Jasmine en Nordic Pine van Meraki in jullie thuisjes te verspreiden. De geurkaarsen gaan met hun 35 branduren een hele lange tijd mee. Dus je kan lekker lang genieten van een frisse of gezellige geur in je woonkamer. En wat is mooi meegenomen ? Ook de kaarsen van Meraki zijn sojakaarsen! De bovengenoemde voordelen gelden ook voor deze fijne geurkaarsen.

 

Wil je liever een voortdurend aanwezige geur ? Ga dan voor de geurstokjes! Een lekker huisparfum gegarandeerd!

 

P.S.: Voor een optimaal resultaat is het aangewezen om de geurstokjes iedere 4-5 dagen een keertje om te draaien.

 

 

Spoil yourself & spoil your homes.
Happy shopping!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden