Ultieme moederdagtips om je uit de nood te helpen!

  • Geplaatst op
  • Door Natascha Scheper
  • 0
Ultieme moederdagtips om je uit de nood te helpen!

Oh jee! Het is bijna zover, zondag is het Moederdag. Kom je nu compleet uit de lucht gevallen, raak dan niet meteen in paniek. Allereerst zijn er leuke oplossingen zoals een mooie bos bloemen of een grote doos pralines. Val je niet graag in herhaling? Bij Nordic Living geven we je graag de fijnste tips voor een geslaagde Moederdag!

Welke mama wordt nu niet blij van stijlvolle en kwalitatieve woonaccessoires van Scandinavische en zuivere woonmerken zoals HAY, HK-living, Present time en House Doctor. Je kunt je moederdagcadeau nog komen shoppen op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Uiteraard is het het gebaar wat telt en als je budget deze keer wat minder toelaat hebben we enkele fijne goedkopere oplossingen. Ga je liever voor groter dan zijn er enkele leuke hebbedingen en bruikbare meubels.

Twijfel je alsnog? Verras je moeder dan met een leuke cadeaubon en schrijf er iets liefs op! Succes gegarandeerd. Toch niet genoeg budget? Een mooi handgemaakt kunstwerk of een flesje prosecco zullen ook zeker in de smaak vallen. Psst, niet vergeten een dikke zoen telt ook!
1. HK-living - Lab lamp - 58.95
2. One must dash - 43.00
3. HK-living - Glazen -5.95
4. OYOY - Tas - 35.00
5. Present Time - opbergdozen 3 - 27.95
6. Present Time - snijplank groot - 29.95
7. HAY - Bijzettafel 30x30x30 - 156.00
8. House Doctor - waxinelichthouder - 26.50
9. HAY - Theedoeken - 19.00
10. HAY - Dot kussen - 79.00

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden