Vader. Papa. Pap.

Een blog met allerlei cadeautips voor vaderdag! Labels zoals Liljebergs, Atelier Pierre, Gewoon JIP en Design letters komen aan bod.

Het zijn vaak onze grootste helden, onze papa’s. En binnenkort is het weer de dag dat we hen extra in de watten leggen! Heb jij al een idee wat je gaat doen op deze speciale dag ? Ontbijt op bed, een traktatie op een frisse pint, lekker uiteten of een leuk cadeau ? Voor dit laatste hebben wij alvast allerlei tips voor jullie in petto. Zo maken we de zoektocht naar het perfecte cadeau een beetje makkelijker.

Zeg weet je papa

Het is maar goed
dat jij er was

En misschien nog wel
steeds bent

Want lieve papa

het is best fijn

dat fundament

leren door

en leren van

een echte man

ja van een vent

-          Gewoon JIP

Zeg het met mooie woorden

Zoals voor de moedertjes hebben we ook voor onze papa’s mooie gedichten.  Iets moois om in te kaderen voor boven het bed of voor aan de muur bij zijn favoriete plekje in het huis. Gewoon JIP raakt een gevoelige snaar dankzij haar zeemzoete en vindingrijke poëzie. Kortom, Gewoon JIP heeft ALTIJD gelijk met haar gedichten. Eerlijk, mooi en emotioneel. Een perfect cadeau dus!Liljebergs

Nog een leuk idee voor aan de muur zijn de posters van Liljebergs. Zo’n stoere kever met een regenboog aan kleuren of net een stijlvolle zwarte als cadeau aan je vader is zonder twijfel origineel!
Verschillende maten en kleuren beschikbaar, voor ieder wat wils. Nooit gedacht dat deze beestjes van dichtbij zo’n prachtige wezens zijn. Driewerf hoera for nature! Neem er een passende lijst bij van Moebe en je cadeau is helemaal af! Moebe heeft lijsten in zwart, wit of eiken uitvoering. In A5, A4 en A3. Ook een gedicht zoals dat van Gewoon Jip vindt er mooi zijn plaats.

Design Letters

Het blijft een topper, die mokken van Design Letters. Stijlvol, multifunctioneel en persoonlijk. Maak er een mooie woordje mee, dankzij een combinatie van verschillende letters. Of geef de eerste letter van je vader zijn naam. Hij kan het gebruiken als tandenborstelbeker, koffiemok, of een voorraadpotje dankzij de bijpassende dekseltjes in eik of zwart.

Atelier Pierre

Dierengeweld ten Huize Nordic Living. Atelier Pierre is een prachtig cadeau voor jong en oud. Een wolf, eland, ram, beer en nog veel meer dieren, zijn door Atelier Pierre uitgewerkt tot een gestileerd en uitgepuurd decoratief item. Perfect op je papa zijn nachtkastje of op zijn bureau! Dankzij de verschillende maten zorgt het label er ook voor dat je keuze hebt uit verschillende prijscategorieën. Super, toch ?!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden