We are a bit confused..... but also happy :)

Confused! Dat is het juiste woord.... maar wel happy confused. En dat scheelt een hoop. Want een beetje verwarring is helemaal niet erg. Tenminste, als je blij verrast bent. En dat zijn we op dit moment. Het is ineens weer zomerrr. En daar houden wij van. Ondertussen dwarrelen de blaadjes gewoon naar beneden. Struikel je over kastanje bolsters en begint het alweer aardig vroeg donker te worden. De herfst heeft duidelijk zijn intrede gedaan. Maar wel herfst met een snufje nazomer, en daar worden wij blij van. Want al die mooie herfsttinten van de najaarscollecties, komen toch wel erg mooi uit met een mooie zonnestraal er overheen.

 

 

 

Extra veel zin ook om in de tuin aan de slag te gaan, want die lag er stiekem erg troosteloos bij de afgelopen weken. Nu meteen lekker alles opgeruimd, de stoelen afgedaan, fijne kussentjes op de bank en een bloemetje op de terras tafel. Lekker buiten eten en genieten van de laatste zomerse dagen van 2017! We hebben de blog van deze week daarom ook maar even aangepast aan het mooie weer. Echte tuintips zijn natuurlijk meer geschikt voor het voorjaar en de zomer. Maar ook in de herfst en winter is het juist extra leuk om je interieur inspiratie ook een beetje daar rond te strooien. Als het binnen lekker cosy is, vergeet je dat gure tuintje nogal snel. Maar wanneer je daar een klein beetje aandacht aan geeft blijf je binnen en buiten met elkaar verbinden, en dat is juist waar ze in Scandinavië zo goed in zijn! 

 

Een paar waxinelichtjes op tafel. Wat herfst takjes in een vaasje. Als je over een overkapping beschikt kun je een mooie lantaarn of kandelaar op tafel zetten met wat herfst items erbij. De mooie lantaarns van Bloomingville zijn te mooi om alleen in de zomer te gebruiken! Nat worden is echter niet aan te bevelen, maar wanneer ze droog staan, kan buiten natuurlijk prima. In de avond steek je het kaarsje aan et voila, buiten is ineens een verlengde van binnen geworden. In de winter ben je nogal snel geneigd om de gordijnen te sluiten en lekker te cocoonen, maar dat kan ook een beetje een opgesloten gevoel geven. Wanneer je buiten betrekt bij je interieur wordt je (Scandinavische) wereld letterlijk groter.      

 

   

 

Doen dus! En met een lekkere plaid onder de overkapping en een knapperend vuurtje in een vuurschaal is het buiten ook goed toeven als het wat frisser is! Zeker omdat we in de donkere dagen vaak veel binnen zitten is het juist lekker om s'avonds een glaasje wijn te drinken, samen met je lief, lekker in de frisse buiten lucht. Niks geen saaie televisie, maar een goed gesprek met een heerlijk glas chardonnay in je hand. Extra feestelijk met de nieuwe glazen van VTwonen, heb je die al voorbij zien komen? Ook de nieuwe schalen van VTwonen zijn erg mooi en super praktisch. Je kunt deze gebruiken om je tafel op te leuken en daar de waxinelichthouders en kaarsjes op te zetten. Of juist als dienblad, waar je je glazen en hapjes op serveert. Bijzonder stijlvol! Aan de muur onder je overkapping hangt deze wandhanger van Bloomingville prachtig en zorgt helemaal voor een Scandinavische look in je tuin.

 

 

Het buiten zitten in de avonduren blijf je natuurlijk het hele najaar doen, maar overdag genieten van je tuin is toch vooral weggelegd voor de mooiere dagen. Hopelijk volgen er nog veel de komende periode. Maar voor nu, snuif die zon nog even in je op, want einde van deze week is het alweer afgelopen!

 

Enjoy the sun!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden