We did SHOW UP!

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Tweejaarlijks gaat de SHOW UP beurs door in Amsterdam. Een beurs voor “home & gifts”. Elke keer zakken er massaal veel labels en agentschappen af om trots hun concept, idee of product te vertegenwoordigen. En aangezien wij, Nordic Living, steeds op zoek zijn naar inspirerende labels is dit de place to be. Dus yes, we did show up!
In de eerste opslag zie je meteen de trends die zich steevast doorzetten; de botanische trend zegeviert, zachte kleuren ten top maar ook hangt er een heuse natuurlijke vibe. Nog nooit eerder is het ons opgevallen dat de klimaatverandering zo’n invloed heeft op de inspiratiebronnen van deze jonge, nieuwe spelers. En dit kunnen we alleen maar aanmoedigen natuurlijk. Want we zijn niet voor niets een webshop en woonwinkel met voornamelijk Scandinavische of Scandinavisch geïnspireerde labels. We LOVE nature. Fijn dat iedereen dat daar ook doet! :-)

Ons grootste doel wanneer we naar de SHOW UP beurs trekken is ons laten inspireren en het spotten van unieke, leuke merken of ontwerpers. Labels waarvan de passie en liefde voor design er af druipt. Maar waar ook een persoonlijk verhaal achter zit. We hebben met tal van jonge makers een babbeltje geslaan en ze glunderden allemaal stuk voor stuk van trotsheid. Dat is mooi om te zien!

Maar jammer genoeg kunnen we ze niet allemaal een plekje geven en moeten we selectief zijn. En daarom hebben we een top 4 opgelijst van de labeltjes die ons het meest aanspraken en waarom. En heel misschien kan je ze ook terugvinden in onze webshop binnenkort; zo wordt er meteen al een tipje van de sluier gelicht ;-).

KADODESIGN
Wij zijn er van overtuigd dat jullie houden van alles wat mooi is. Ook wij houden hier van. En we zijn dan ook rotsvast van mening dat een leuk cadeautje dat bij ons wordt gekocht ook gewoon als een leuk cadeautje er uit moet zien. Of we dit nu in de winkel inpakken of we jullie de nodige spullen aanbieden om zelf thuis aan de slag te gaan; we komen steeds terug bij Kadodesign.  Een Nederlandse verdeler met de leukste prints, stickers en cadeaupapier. Alles om jullie cadeautje zo persoonlijk, grappig of lief mogelijk te maken!


HOUSE OF PRODUCTS – HOP
House of Products kenmerkt zich als een vrolijk label voor stationary. Mooie laptopsleeves, toiletzakken, pennenzakken, posters en kaartjes. De opbergproducten kenmerken zich allemaal door natuurvriendelijk én origineel materiaal gecombineerd door een tof printje. Dit zorgt voor een uniek effect. En dat je steeds een originele opberger hebt voor je spullen. Want we vinden het toch allemaal fijn dat zelfs de kleinste spullen er leuk uit zien?


LILJEBERGS
Dat de botanische trend HOT is, dat is geen geheim. Maar wij werden helemaal van onze sokken geblazen toen we het label Liljebergs opmerkten. Kleurrijke, gedetailleerd en prachtige fotokunst. Je waant je in een echt tropisch oord wanneer je tussen hun collectie neust. Origineel, uniek en een heuse ode aan de natuur. Hier kunnen we ons wel in vinden. Ook als je je niet helemaal kunt vinden in de botanische trend is een kleurrijke vlinder of kever aan de muur een echte eyecatcher.


ZAKKIA
We zagen ze vorig jaar al verschijnen op de beurs. We waren toen al helemaal verkocht aan deze stijlvolle, jawel, Australische ontwerpster. Minimalistisch, uniek, vernieuwend. Alles wat ons hartje begeert zit in haar keramieken kunstwerken. Ze gaat aan de slag met een prachtige materiaalkeuze en een oogverblindend kleurenpallet. Geef toe, zo’n staaltje kunst wil jij toch ook in je interieur ?


Welk label zou jij wel eens graag in onze webshop zien verschijnen ? En waarom ? Deel je reactie op onze website of onderaan de post van deze blog op Facebook. We zijn benieuwd!

Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden