We verwelkomen VTwonen

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

Een artikel over de nieuwe Belgische editie van het VTwonen magazine en over hun 'O' - collectie!

VTwonen, een label van Nederlandse bodem met betaalbare en stijlvolle woonaccessoires en meubels. Met hun eigen magazine op de markt en daarnaast een eigen lijn aan woonaccessoires onder de arm, zijn zij een echte pionier geweest op woongebied in Nederland. Sinds kort bestormden zij ook de Belgische markt mét een Belgische versie van het VTwonen magazine. Wij verwelkomen deze “mede–interior design–lovers”  met open armen, zo ook hun eigentijdse, verfijnde lijn aan woonaccessoires! 

Samen in zee

Met een magazine, website, tv-programma, beurs én webshop heeft VTwonen heel wat te bieden. Ook mooie betaalbaare woonaccessoires voor binnen en buiten met de typische VTwonen - stijl: basic met een twist.

Wij zijn erg trots op VTwonen, een label waar de minimalistische en Scandinavische flair naar voren komt. En laten we nu nòg meer trots zijn op het feit dat we samen in zee gaan, want nu zijn we officieel verdeler van de ‘O’ - collectie van VTwonen! En dat als één van de eersten in Belgie, dat is toch fijn, niet ?!

We laten je alvast een klein voorproefje zien van de ‘O’ - collectie van VTwonen, maar er is nog véél meer te vinden in onze webshop! Klik hier om meteen naar het overzicht te gaan.


Belgische VTwonen magazine

Dat Belgen smaak hebben wisten we al langer, nog iets om trots op te zijn. En VTwonen zette tal van mooie pareltjes in de kijker. Benieuwd ?! Dan zou ik de eerste editie van de Belgische VTwonen maar snel gaan oppikken bij je lokale dagbladhandelaar. 

Mijn favoriete stukken uit het VTwonen magazine zijn “Het landhuis met loftgevoel”, want naar mijn gevoel wordt er te vaak met de vinger gewezen naar “landelijke stijl” in plaats van “Scandinavische stijl”. In deze reportage vind je het perfecte evenwicht, naar eigen zeggen niet “te rustiek, te beige, te glad.” Mijn tweede favoriete stuk uit de nieuwe VTwonen is “Altijd in beweging”. Een mooie combinatie van Scandinavisch wonen met véél creativiteit en een vleugje retro. Dat is wel mijn meug. De bewoonster Marloes is niet bang van zwart te combineren met wit, ze maakt het helemaal af met vrolijke kleuraccenten en daar hou ik wel van!Tot ziens!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden