Weddingbells bij Nordic Living

  • Geplaatst op
  • Door Lieke Thielemans
  • 0

We mogen de eerste zonnestralen verwelkomen, de vogeltjes fluiten al vrolijk rond onze oren, hier en daar verschijnen er al knopjes aan bomen en struiken. Kortom de lente is in het land. En zo begint binnenkort ook het trouwseizoen. Bij dit trouwseizoen horen natuurlijk ook de nodige cadeautjes en daar kunnen wij je perfect bij helpen.

Ben jij die gelukkige waarvan wiens man of vrouw op de knieën is gegaan? Bezweken voor jouw liefde en klaar om elkaar het Ja – woord te geven ? Dan hadden we graag jouw aandacht! Want bij een perfect trouwfeest horen perfecte cadeau’s en is het geen toeval dat je bij ons je trouwlijst kan aanleggen? Super Simpel!TROUWLIJST

Pas een huisje gekocht, gebouwd of binnenkort iets dergelijks in het vizier? Daar hoort natuurlijk de perfecte inrichting bij. Want is het niet fijn om je start samen, in een nieuw Scandinavisch interieur te maken? Stel jouw favoriete items samen in een trouwlijst en je hebt meteen kant- en klare cadeautips voor de gasten die naar je trouwfeest komen. Maak een keuze tussen de verfijnde House Doctor, de chique Bloomingville, de natuurlijke HK – Living, de vernuftige String en andere kleine unieke labels zoals FIGR1, GEWOON JIP, I Love My Type, HOP – House of Products, Liljebergs, Atelier Pierre en nog veel, veel meer!

Hoe doe je dit ? Easy peasy lemon squizy!

ONLINE je trouwlijst aanleggen

  1. Maak een account aan bij Nordic Living door op deze link te klikken.
  2. Vul je gegevens in en log in.
  3. Eenmaal ingelogd kunnen jullie naar hartenlust jullie verlanglijstje vullen. Dit doe je door op het gewenste product te klikken en rechts onder de product - informatie op "zet in verlanglijst" te klikken. Zo vul je heel gemakkelijk jouw verlanglijst.
  4. Is je trouwlijst gevuld? Stuur dan een mailtje naar info@nordicliving met je naam en het e-mail adres waarmee je je account hebt aangemaakt, met vermelding van het keyword "trouwlijst". Wij leggen je trouwlijst voor je gasten klaar. De gasten kunnen daarna de lijst aan ons opvragen en de artikelen in onze webshop of via mail bestellen.

Je trouwlijst aanleggen in onze winkel
Maak een afspraak in de winkel Huis5 via een mailtje naar info@nordicliving.be, tijdens deze afspraak mogen jullie selecteren welke producten jullie graag zouden willen hebben. Wij maken hier een lijst van op en jullie gasten kunnen in Huis5 de lijst opvragen en een cadeau kiezen.


TROUWREKENING

Hebben jullie grotere plannen of dromen ? Spookt die ene tafel van Pure Wood Design en die prachtige stoelen van HAY of Zuiver al enige tijd in jullie gedachten? Laat je gasten samen sparen voor die unieke eetkamerset door een trouwrekening bij ons te openen. Gasten kunnen gemakkelijk jullie cadeau op deze rekening storten en jullie kunnen voor dit bedrag naar hartenlust shoppen. Als dat geen uniek cadeau is? Voor meer informatie mail je naar info@nordicliving.be.


CADEAUTIPS


Ben je binnenkort gast op een trouw ? En wil je een uniek, leuk en hip cadeau? Kijk dan zeker eens bij onze cadeautips. We hebben voor jullie de tofste items uit gezocht per prijscategorie. Voor ieder wat wils maar ook voor elke portemonnee, een fijn idee. Labels zoals HK – Living, House Doctor, Bloomingville, HAY, String en Zuiver sieren onze webshop. Maar zoals je al eerder hebt gelezen zijn we steeds op zoek naar unieke, nieuwe makers die ongetwijfeld voor een speciaal cadeau kunnen zorgen. Kijk maar eens naar Gewoon JIP, Liljebergs, FIGR1 of I Love My Type,...!
Cadeautips genoeg op volgende links:

Cadeautips tot €20

Cadeautips tot €50

Cadeautips tot €100

Cadeautips tot €200 en meer.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden